2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردن بیان🥲🥲

106 بازدید | 13 پست

بچه ها یه سوال دارم ازتون لطفا خوب راهنماییم کنید

اگه بعد ازدواج مجبور باشید برید یه شهر دیگه ینی شهری که همسرتون و خانوادش اونجا هستن ولی هیچچ کدوم از خانواده ی خودت و فامیلات اونجا نباشن به نوعی تک و تنها باشی تو یه شهر دیگه بین خانواده ی شوهرت...

پیشنهادتون چیه واسه اینکه این شرایط رو بشه تحمل کرد به خصوص اگه آدم درونگرایی باشیو نتونی به راحتی ارتباط بگیری با بقیه؟؟؟

لطفا جواب بدین 

ادامه تحصیل ، شاغل شدن تو اون شهر، باشگاه و کلاس های متفرقه، مشغول باشی اذیت نمیشی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان تقریبا تو این شرایطم ،،کلاس برو ،باشگاه ،یا پایگاه برو کلاس داره،،زبان برو صبح ها شوهرت رفت سر کار برو پارک پیاده روی

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
من الان تقریبا تو این شرایطم ،،کلاس برو ،باشگاه ،یا پایگاه برو کلاس داره،،زبان برو صبح ها شوهرت رفت ...

سخت نیست این شرایط؟من هنوز نامزدم و احتمالا قراره اینطوری باشه محل زندگیمون و خودشم من تک فرزندم واقعا حس میکنم اذیت خواهم شد هروقت میرفتم خونه مادرشوهرم حس خفگی بهم دست میده نمیدونم اگه بریم خونه خودمون بهتر میشه یا نه

سعی کن همیشه فاصله را باهاشون رعایت کنی صمیمی نباش احترامشان را نگه دار ولی باهاشون گرم نگیر

بر عکس من که ادم درونگراییم همسرم برونگراس و دوس داره رفت امد زیاد داشته باشیم با دوست و فامیل و فرهنگ خانواده هامون هم خیلی متفاوته واسه همین واسم خیلی سخته که اونجا باشم 

سخت نیست این شرایط؟من هنوز نامزدم و احتمالا قراره اینطوری باشه محل زندگیمون و خودشم من تک فرزندم واق ...

ببین ،سعی کن با خانواده همسرت ارتباط خوبی داشته باشی چون اونا بدردت میخورن ،،تک و تنها یه وقت خدای نکرده  مشکلی پیش بیاد اونا پیشت باشن حداقل،،منم سال اول عروسی خیلی سخت بود برام ،اما تحمل کردم باشگاه رفتم دوس پیدا کردم ،،الان اصلا دوس ندارم از خونه بیام بیرون ،،تنهایی عشق میکنم آرامش دارم صبح پا میشم کارامو میکنم تا ده ،دهم تا ۴ لم میدم و همش فیلم و سریال میبینم ۶ هم شوهرم میاد خونه ،،آرامش خاصی دارم که با هیچ چیز عوضش نمیکنم

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
ببین ،سعی کن با خانواده همسرت ارتباط خوبی داشته باشی چون اونا بدردت میخورن ،،تک و تنها یه وقت خدای ن ...

چه خوب...

البته نمیگم خانواده اش بدن اتفاقا خیلیم خوبن و دوسم دارن منم دوسشون دارم ولی باهم متفاوتیم ادمای به درد بخوریم هستن اتفاقا...

آره راست میگین باید ارتباط خوبی باهاشون بگیرم ممنون

بر عکس من که ادم درونگراییم همسرم برونگراس و دوس داره رفت امد زیاد داشته باشیم با دوست و فامیل و فره ...

عزمزمه ما برعکس شماییم من برونگرام و همسرم درون‌گرا ولی خودم بعد سالها به این نتیجه رسیدم هرچه کمتر با خانواده همسر گرم بگیری و رفت و امد داشته باشی بیشتر اذیت میشی همسرم هی میگف دوری و دوستی من زیاد قبول نداشتم ولی الان کاملا بهش رسیدم ربطی به مسافت هم نداره ها کلا زنگ و رفت و آمد باید با برنامه باشه هم توقع زیاد نمیشه هم مشکل دلخوری اینا زیاد پیش نمیاد 

چه خوب...البته نمیگم خانواده اش بدن اتفاقا خیلیم خوبن و دوسم دارن منم دوسشون دارم ولی باهم متفاوتیم ...

خواهش میکنم عزیزم، ،یه انسان عاقل از روی سیاست باید کار کنه ،،من خیلی چیزا الان بلدم اگه خواستی تل یا ایتا یا روبیکا بیا ،،تا یه سری چیزا بگم در مورد رفتار با خانواده شوهر

اره حتما عزیزم چطوری پیام بدم بهتون؟

درخواست دوستی دادم ،،قبول کن‌آیدی ایتا بدم