2777
2789
عنوان

یه لحظه بیا تو بگو من چکار کنم

333 بازدید | 37 پست

بچمو گذاشتم کلاس تابستانی..راهشم خیلی دوره یه بچه کوچیکم دارم ..بعد اینکه خدمت شما عرض کنم تایم کلاس نزدیک به ۲ساعت هست.. یعنی باید برم بچمو بزارم کلاس و برگردم..و بعد دوباره برم سراغش و بیارمش.. چون نینی دارم اونم ازین شیطونا اصلا به این فکر نکنید خب اونجا طاقت بیار و دخترتون رو بیار چون امکان ندارد کوچولو ازیناست که مدام میدود و اونجا هم پر از پله کوچیک و بزرگ نمیتونم بزارمش زمین که بره چون مدام باید من هم پا به پاش برم و این هلاک کننده هست.اگر بخوام با اسنپ این مسیر رو برم و بیام که خداتومن پول کرایه میشه در میاد هر باری که بخوام برم ۱۶۰تومن با برگشتش.. اگرم بخوام با ماشینم برم که وقتی می‌خواهیم بریم بچه بزرگم هست کمکم می‌کنه کوچولو رو نگه دارم اما اونجا تا منزل بچه رو پامه و منم استرسی می‌کنه .بعد دوباره که می‌خوام دخترمو برگردانم این روی پام هست و مدام در حال ورجه ورجه میام و مجدد دخترم در مسیر برگشت کمکم می‌کنه..این رانندگیا برای من خیلی منزجر کننده هست ..روی صندلی کودک هم نمیشینه..اصلا هم به صرفم نیست با تاکسی و اسنپ پس من چکار کنم .چکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترو/ اتوبوس

اتوبوس منتظر شدن و رفتنش خیلی طولانیه به یه بچه ۱ساله سخته .اینجوری باید کم کم یک ربع منتظر اتوبوس بمانم که رفت و برگشت طولانیه.. یعنی با اینکه بمونم پشت در کلاس دخترمو بخوام برش گردانم فرقی برام نمیکنه

کلاسی ک نزدیک خونه باشه ثبت نام کنین

گلم خب اگر کلاس نزدیک خونه بود مگه مریض بودم اونجا بنویسم با بچه کوچیک ..خب نبوده حتما..خونه ما در منطقه بی آب و علف واقع شده حتی نه سوپری .نه نانوایی هیچی چه برسه کلاس

گلم خب اگر کلاس نزدیک خونه بود مگه مریض بودم اونجا بنویسم با بچه کوچیک ..خب نبوده حتما..خونه ما در م ...

خب اگه خیلی اذیتین کلا کلاس نبریدش واقعا چی بگم من... یا اگه خونه فامیل اونجاست بزارین اونجا تا باباشون بره دنبالشون 

[QUOTE=344786020]بله..ما در یک منطقه بی آب و علف هست خونمون..حتی یک سوپری محلمون نداریم یا نانوایی چه برسه کلاس و... ...[/QUO   اگه کلاس واجب نیس نبرش شرایطت را درک میکنم برا من پارسال اونجور بود برا امسالم همش در راه این آموزشگاه اون آموزشگاه و باشگاه از تابستان بدم میاد ولی بچه ها کوتاه نمیان 

خب بچه کوچیکرو بزار تو صندلی کودک هر چیم جیغ و داد کرد توجه نکن دیگه، کار دیگه ای نمیشه کرد که

دلم میسوزه گناه داره ..بخدا وقتی هم رو پاک میزارمش به همه کلیدها و دکمه ها ور می‌ره... ببارم بلند شد رو پام وایساد.من نتونستم جلومون ببینم زدم یه آینه بنده خدا رو پوکوندم ..بعد از ترس فرار کردم اگر میگرفتنم جریمم میکردن چون بچه رو پام بود و..