2777
2789
عنوان

میخام موچی درست کنم

254 بازدید | 17 پست

خانوما من زمستونا سر کارم این چند ماه تابستون بیکارم.حوصلم حسابی سر میره.دوست داشتم ی شغل خونگی پیدا کنم ی نفر بهم پیشنهاد کرد ک موچی درست کنم و بفروشم .تو شهرمونم زیاد هنوز موچی پخت نمیشه شاید کلا ی نفر درست میکنه و میفروشه.

بنظرتون خوبه شروع کنم؟؟؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست کن ببین به خوبی بیرونیا در میاد، اگه خوب شد آره چرا که نهه😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وقتی کسی نمی‌فروشه عالیه

اره خودمم برا همین مشتاق شدم ک درست کنم.

فقد نمیدونم چ فیلینگی براش خوشمزه تر میشه 

نوتلا و‌توت فرنگی و موز و‌گردو و خامه رو میدونم فقط 

دلم میخاد تنوع هم داشته باشه 

درست کن ببین به خوبی بیرونیا در میاد، اگه خوب شد آره چرا که نهه😍

یه رسپی دارم خیلی خوب میشه .ی بار درست کردم برا خودمون حسابی نرم و خوشمزه شده بود

آرد موچی بگیر حدودا ۹۰ هزاره بستش ازش راحت ۱۵ تا موچی در میاد

شما درست کردی؟

آرد موچی بگیر حدودا ۹۰ هزاره بستش ازش راحت ۱۵ تا موچی در میاد

چرا اینجا 250 تومنه پسسسسسس😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه رسپی دارم خیلی خوب میشه .ی بار درست کردم برا خودمون حسابی نرم و خوشمزه شده بود

خب دیگه پس درست کن، موفق باشید👌🏼😍

اره خودمم برا همین مشتاق شدم ک درست کنم.فقد نمیدونم چ فیلینگی براش خوشمزه تر میشه نوتلا و‌توت فرنگی ...

همه نوع فیلینگی بذار تو لیست گلم

کارامل ، هلو خرده شده ، انبه خرد شده ، بادام زمینی ، بابل تی و..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چرا اینجا 250 تومنه پسسسسسس😩😩

بستگی داره چند گرم باشه عزیزم

۵۰۰ گرمش حدود ۱۷۰/۱۸۰ تومنه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بستگی داره چند گرم باشه عزیزم۵۰۰ گرمش حدود ۱۷۰/۱۸۰ تومنه

اهااا، اونا فک کنم 900 گرم باشه 

اتفاقا دخترم میگه درست کن،برم لوازم قنادی ها ببینم گرم کمترشو دارن 

واسه این کم میخوام که نمیدونم خوب از آب در میاد یا نه😅

اهااا، اونا فک کنم 900 گرم باشه اتفاقا دخترم میگه درست کن،برم لوازم قنادی ها ببینم گرم کمترشو دارن و ...

کمترشم هست آره 

ولی باید نشاسته قاطی کرد

بتونی مثل پودرکیکا ، بگی آرد آماده موچی میخوام بهتره چون نسبتش رعایت شده