خانوما من زمستونا سر کارم این چند ماه تابستون بیکارم.حوصلم حسابی سر میره.دوست داشتم ی شغل خونگی پیدا کنم ی نفر بهم پیشنهاد کرد ک موچی درست کنم و بفروشم .تو شهرمونم زیاد هنوز موچی پخت نمیشه شاید کلا ی نفر درست میکنه و میفروشه.
بنظرتون خوبه شروع کنم؟؟؟
💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درست کن ببین به خوبی بیرونیا در میاد، اگه خوب شد آره چرا که نهه😍
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آرد موچی بگیر حدودا ۹۰ هزاره بستش ازش راحت ۱۵ تا موچی در میاد
چرا اینجا 250 تومنه پسسسسسس😩😩
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
یه رسپی دارم خیلی خوب میشه .ی بار درست کردم برا خودمون حسابی نرم و خوشمزه شده بود
خب دیگه پس درست کن، موفق باشید👌🏼😍
واسه این کم میخوام که نمیدونم خوب از آب در میاد یا نه😅