2777
2789

اون پشت یه چیزی هست که دارن مخفی میکنن

پس چرا .نمیزارن اون طرف بریم هر سری ی بهانه میارن ی بار میگن حیوانات خاص۱ یبار میگن ویروس ترسناک نهفته است ک ممکنه کل موجودات رو بکشه ی بار میگن خطرناکه آب های یخچالی آب میشن

ناسا داره باهاش همکاری میکنه

زمین تخته که ماه میچرخه باهاش ن دورش۱

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

باید سوار ی سفینه ای چیزی بشی بتونی بری مگه الکیه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته نمیذلرن؟

لابد مدگل!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چی زدی؟

من گردن نمیگیرم آااا

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
باید سوار ی سفینه ای چیزی بشی بتونی بری مگه الکیه

چرا تا حالا کسی نرفته چرا عکسی چیزی۸ ازش نمیزارن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
کی گفته نمیذلرن؟لابد مدگل!

مدگل نمیشنا‌.سم 

خب معلومه خوده دولت جهانی

اومدم واست دلیل و فکت بیارم تا گفتی زمین تخت و بیخیال شدم

شماها همون خواب بمونید خوبه

یه دلیل و اثبات واسه کره ای بودن زمین بگو من ازش هزار تا میگم واسه تخت بودنش