2777
2789

سلام , بچه ها من الان واقعا نیاز به مشورت دارم ، شیش ماهه که ازدواج کردم خونه مادرشوهر زندگی میکنیم ، خونواده شوهرم با من عالین ولی با شوهرم همش دعوا میکنن ، می‌دونم عجیبه 😂 ولی دیگه اعصاب نمونده برامون ، منتظر بودیم تا رو وام ازدواج پول بزاریم جمع کنیم خونه بخریم بعد بریم ولی دیگه با این وضع سخته موندن ، من پیشنهاد دادم بریم خونه رهن کنیم ، بنظرتون چیکار کنیم بهتره ، بمونیم بسازیم یا بریم اجاره نشینی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره خونه رهن کنین 

بالاخره از قدیم گفتن اب یجا بمونه میگنده 

درسته با شما خوبن اما خب امکان داره علت بدبودن با شوهرتون اونجا بودنتون باشه

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
دعوا سر چیه ؟اگه با خودت خوبن بمون تا خونه بخرین

با شوهرم همش بحثشون میشه مخصوصا مادر شوهرم سر غذا پختن و تو آشپزخونه بودن ، چون شوهرم آشپزی دوست داره مادرش حساسه به وسایل ، با من کاری نداره ولی به شوهرم گیر میده ، یا سر یه موضوعی اختلاف نظر دارن یهو گیس و گیس کشی میشه 😑 

عزیزم بهتره خونه رهن کنین بالاخره از قدیم گفتن اب یجا بمونه میگنده درسته با شما خوبن اما خب امکان دا ...

احتمالش همین هم هست چون دیشب دعوای بدی کردن و گفتن از اینجا برو مگه ازدواج نکردی ، خلاصه که منم بهم برخورد و گفتم پاشیم بریم 

احتمالش همین هم هست چون دیشب دعوای بدی کردن و گفتن از اینجا برو مگه ازدواج نکردی ، خلاصه که منم بهم ...

اره عزیزم برو هر چقدر خوب باشن باز فردا منته که اره موندی و ما بهت چیزی نگفتیم 

بهتره دور باشین تا زندگی آرومی داشته باشین و نزارین کسی به همسرتون بی‌احترامی کنه چرا که توهین به همسرتون توهین به انتخاب شماس

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️