2777
2789
عنوان

گوشیمو شکست

483 بازدید | 7 پست

درود من ۱۵ سالمه دیشب بابام زد گوشیم رو شکست حالا گوشی ای که دیگه ازش تولید نمیشه و مامانم ۴ سال ازش استفاده کرده بود کلا از اول هی بهم دروغ میگفتن گوشیو ازم میگرفتن تازه تابستونای قبل که از درس راحت شده بودم و حوصلم سر میرف ازم میگرفتن کلا وقت نشناسن و چون دیشب هی میرفتم جای گوشیم یذره ور میرفتم باهاش باز میرفتم یکار دیگه میکردم گف تو از صب تا شب داری تو گوشی و اینترنت میگردی من از تهمت خیلی خیلی بدم میاد فرقی برام نمیکنه کی باشه فقط حرفمو میزنم یک دوبار گفتم شما ساعت ۹ اومدین خونه الان ۱۱ من فوقش ۲ ساعت پای گوشی نشسته باشم گف نه و فلان و اینا گف دیگه نت نمیگیرم و گوشیو ازت میگیرم گفتم احمق تهمت نزن چن دقیقه بعد اومد تو اتاقم گوشیو از رو میزم برداش رف رو سرامیک شکستش ال سی دی کلا جدا شد گف از همه چی محرومی برات هیچی نمیخرم برو گمشو باز برعکس من دوستام نمره هاشون خرابه گوشی ۲۵ میلیونی دارن یه گوشی ۱ میلیونی ای که داشتمم شکستن من بیشتر از چن ساعت بشینم پای گوشی کلا میگیرن تا چن روز نمیدن الانم دیگه چشمم اب نمیخوره دستم به هیچ گوشی و نتی تو تابستون برسه خیر سرم کلی برنامه داشتم و درسی که برای امتحانا میخوندم رو به امید تفریح و تابستون بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام....خداوکیلی به پدر نباید بی احترامی کرد ولی من در برابر تهمت کلا خشمرو نمیتونم کنترل کنم

دختر قشنگم نمیخام سرزنشت کنم 

ولی قبول کن کارت اشتباه بوده 

میبینی بابات حساسه ،جلوش گوشی دست نگیر 

الانم میتونی با معذرت خواهی و ابراز پشیمونی و لوس بازی یه گوشی خوب ازش بخوای برات بگیره

دختر قشنگم نمیخام سرزنشت کنم ولی قبول کن کارت اشتباه بوده میبینی بابات حساسه ،جلوش گوشی دست نگیر الا ...

مرسی برای راهنمایی اره اخر باید معذرت خواهیرو بکنم