2777
2789
عنوان

یه عده کیس ازدواج معرفی نمی کنن

208 بازدید | 13 پست

یه عده هستن که اگه بهشون بگید : لطفا برای دختر خانم ها و آقا پسرهای مجرد ٫ کیس ازدواج معرفی کنید . جواب میدم : به ما چه ؟ اگه بد شد یقه ی ما را می گیرند . 

حالا همین آدم ها ٫ اگر منه خانم عاقل و بالغ رو یا فرقی نمیکند آقای عاقل و بالغ را با یکی ببینند ٫ میگن : دیدی دختر پسر فلانی را ؟ دنیا خراب شده دوست دختر دوست پسر گرفته ! حتی اگه تو سی رو هم رد کردی ٫ شاغل باشی تحصیلات داشته باشی ٫ براشون فرق نمیکنه بین یک دختربچه و پسربچه با زن و مرد بالغ فرقی نمی‌گذارند . 

این جماعت نه خودشون خیری به مردم می رسونن ٫ نه می‌ذارن مردم زندگی کنن و‌سرشون تو کار دیگران و‌ دل میشکنند .

عزیزان ازدواج سنتی و معرفی سنتی کم شده . به هزار و یک دلیل . وقتی میای با افتخار میگی : شما با همسایه رفت و آمد میکنید ؟ ما به همسایه سلام هم نمی‌کنیم ؟ شما با فامیل رفت و آمد دارید و ازدواج می کنید ؟ ما اصلا نمی‌دونیم کی هستن . میری دانشگاه یا میری شوهر پیدا کنی ؟ میری بیرون دنبال شوهر هستی ؟ به من چه به دختر فلانی کیس معرفی کنم ؟ نمی‌بینی خودمون چندتا دختر پسر مجرد داریم .‌‌‌‌‌مگه اونا معرفی کردن ؟

تو مجازی میایید رل میزنید فاسد هستید !! 

بابا خب همه راه های آشنایی رو بن بست کردید تو جامعه ؟ چکار کنیم پس ؟ مردم با هم جنس خودشون آشنا بشن ؟ بعد میگن ازدواج کنید بچه بیارید .

به جای این چیزها آموزش بدیم به بچه هامون که در سن مناسب میتونن با جنس مخالف آشنا بشن از روحیاتش شناخت پیدا کنن . بهش احترام بذارن . و بگیم دست درازی و توهین و خیانت و دروغ در عشق و وعده های الکی یا آسیب به یک دختر و خانم جرمه و چه اجتماعی چه قانونی تنبیه براش بذاریم . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دمت گرم حرف دل منو زدیدقیقا خودشون حاضر نیستن کاری واسع کسی کنن ولی تو اینحور مواقع خوب زبون درم ...

بله . دختر خانم های بالغ باید اگر خودشون آشنا میشن اول شماره تلفن پدر یا برادر را بدن خانواده را در جریان بگذارند . اگر آقا ادعا کرد قصدش ازدواجه یا فلان شغل و‌مدرک و‌حقوق را دارد . تمام مدارک و شناسنامه را ازش بخوان . بعد از چند روز بخوان خانواده پسر اونها رو‌بشناسه و حرف بزنن البته فقط و فقط برای شناخت و فهمیدن اینکه قصد فریب ندارد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینجوریراه سو استفاده را می‌بینید .  

بذار بگن تو چرا به اینجور آدما اهمیت میدی اینا پنج دقیقه فکر کنن مغزشون میپوکهکار خودتو بکن

عزیزم . من دارم مشکلات جامعه را بیان می کنم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از واقعیت های جامعه میگم . 

یه بنده خدایی بود دو تا خانواده رو برای وصلت معرفی کرد ...خلاصه دختر و پسر و دو تا خانواده خیلی از هم خوششون اومد و عروسی کردن..باورت بشه یا نه تمام فامیل رو برای عروسی دعوت کردن به جز معرف ...فقط مادربزرگش رو دعوت کردن اونم به خاطر فامیل بودت و و گفتن وا فلانی مگه چیکارست که دعوت کنیم؟

خلاصه بگم ولی بعد عروسی که به اختلاف خوردن اونقدر معرف بدبخت رو اذیت کردن که حد نداره‌...‌آخرشم یه پاپوش مالی دوختن و شکایت اساسی از شوهر بنده خدا کردن که انتقام بگیرن ...

حالا بگو با این اوصاف کسی حاضر به معرفی میشه؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

حق داری، ولی من اگه مورد خوبی ببینم به بقیه معرفی میکنم، با اینکه خودم مجردم. بهشونم میگم دیگه بقیش با خودتونه...

مثلا یه مهندس بود دنبال دختر هم سن خودم می‌گشت که چادری باشه، منم خواستم دوستمو بهش معرفی کنم، چون دوستمم مهندسی میخوند. با دوستم زنگ زدم، دوستم گفت من عقد کردم!

یه بنده خدایی بود دو تا خانواده رو برای وصلت معرفی کرد ...خلاصه دختر و پسر و دو تا خانواده خیلی از ه ...

عزیزم . معرف فقط در حد آشنایی نقش داره . مردم باید با شعور و با فرهنگ باشند .‌‌‌‌‌‌‌‌بعداز آشنایی هر کس باید طبق معیارهای خودش ببینه طرف مناسبش است یا نه. مگه معرف چاقو می‌ذاره گردن اون آدم که قبول کن .

و بحث اصلی من این بود حالا که معرفی نمیکنید هی نکن پسر فلانی فاسد شد دختر فلانی با فلان پسر بود . 

یا میگن با چند تا است ؟ هر سال با یکیه !!! 

خب پس شناخت چی میشه ؟ شاید چند بار آشنا شد و بهم نخوردن یا فهمید چیزایی آشنایی رو بهم زده . اگه با چند نفر آشنا شد دختر یا پسر فاسدیه ؟ 

حق داری، ولی من اگه مورد خوبی ببینم به بقیه معرفی میکنم، با اینکه خودم مجردم. بهشونم میگم دیگه بقیش ...

افرین بهت که هم حسادت نداشتی هم کار انسانی می خواستی انجام بدی .

اوم، ولی از دوستم که هر شب با هم چت می‌کردیم انتظار نداشتم ازدواجشو پنهون کرده باشه، اصلا باورم نشد.

این افراد تو این دوره زمانه زیاد شده .