2777
2789
عنوان

من بی منطقم بنظرتون

102 بازدید | 13 پست

یکی از اقوام خیلی نزدیکم فوت شده بود دقیقا اخرای اسفند 

بعد خواهرشوهرم فقط زنگ زد تسلیت گفت نه اومد ختم نه چیزی بهونش این بود بچه کوچیک داره 

من درکش کردم ولی انتظار داشتم بعدش حداقل بیاد خونمون 

حالا خانوم ماتحتش کج شده 

دلیلش اینه که ما عید نرفتیم خونش 😐😐

فک کن من عذادارم میگه عید نیمدی خونم !! 

بعد میگه پارسال که عموی ۱۰۰ ساله شوهرش تو شهرستان فوت شده شما نیمدید در حالی که هیچکدوم از اعضا خانوادش نرفته بودن 

ماهم اصلا خبر نداشتیم که بریم یا نریم 

جالب تر اینکه مادرشوهرم وقتی میبینه اون از ما شاکیه وقتایی ک اون خونشونه ب ما اصلا نمیگه بیاید 

یا وقتی میرن جایی قایم میکنه😑 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبچرا حالا عید نرفتید خونش؟ عید دیدنی با ازدست دادن عزیزان مگه منافات داره؟

من ۲۸ ام اسفند عزیزمو از دست دادم باید اول عید برم عیدی دیدنی خونه خواهرشوهرم ؟؟؟ 

به سن ربط نداره،اگر شما هم درمورد عمو و عمه یا به هرحال فامیلی در این حد عزادار هستید پس چیزی که عوض ...

خب ما اصلا اطلاع نداشتیم چون اصلا هیچکس نرفته بود معلوم بود ک خود شوهرش هم اصلا براشون اونقد مهم نبوده عموی ناتنی بوده وگرنه مادرشوهرم همرو به خط میکرد واسه رفتن 

كسي ك عزاداره و مشكي به تن دارهدر رسم ما خونه كسي نميره.من خودم ٩ ماه خونه هيچكسي نرفتم

دقیقا 

واقعا تعجب میکنم از حرفای بعضیا 

تازه ما رسم نو عید داریم 

میشینیم خونه فامیل و دوست و آشنا میان خونمون 

خودمون راه نمیوفتیم خونه کسی 

هردو حق دارید

هم شما که انتظار احترام داشتید

هم خواهر که انتظار عید دیدنی اومدن برادرش رو داشت

ولی خب بهتره این چرخه مقابله به مثل رو قطع کنید و بخاطر آرامش خودتون و بریدن این بحث های تلخ و البته نشون دادن شخصیت بزرگتون، کوتاه بیاید

هم اینکه میتونید کلا این گله و شکایات رو در نادیده بگیرید و کلا سرسنگین رفتار کنید و من بعد هیچ توقع و انتظاری ازشون نداشته باشید

که من خودم اگه جای شما بودم راه اول رو انتخاب میکردم.

حق با شماستاهميت ندهاينا نميفهمن و هركاري كني هرچي بگي بي فايدع استخوشحال باش ك بهت نميگن و قايم ميك ...

از این ناراحتم که فقط احترام رو واسه خودشون میخوان 

ازین ک مادرشوهرم مثلا مادره باید بین بچه هاش عادل باشه 

نه اینکه چون میدونه دخترش الان با ما زاویه پیدا کرده اونم خودش مقصره وقتی اون هست مارو تحویل نمیگیره که یوقت اون خانوم ناراحت نشه ! 

کلا رفتارش دعوتش همه کاراش باید با رضایت پرنسس باشه 

اونوقت هروقت کار باشه 

دردسر باشه 

یاد ما میوفتن

هردو حق داریدهم شما که انتظار احترام داشتیدهم خواهر که انتظار عید دیدنی اومدن برادرش رو داشتولی خب ب ...

ببین شما تصور کن دور از جون ۲۸ اسفند یه عزیز از دست میدی 

تا مدتها که درگیر مراسمات هستی 

بعدشم کی پا میشه بره عید دیدنی وقتی عزاداره ؟؟ 

ما تازه رسم نو عید داریم بد میدونیم کسی که نو عید داره خونه نباشه چون همه میان واسه سر سلامتی خونه عزادار

ولی اونا خودشون کش میدن چند وقت پیش تولد همسرم بود همین پرنسس نمیتونست ب بهونه تولد زنگ بزنه به برادرش ؟؟ 

کلا ادمی هست که میخواد همه در خدمتش باشن 

مثال میزنم که متوجه شی 

یبار تو خونش زودپز بود یا کنسرو بود نمیدونم ترکیده بود 

بعد رفته بود ب مادرشوهرش گفته بود بیا خونمو تمیز کن 

بقران اگه دروغ بگم !!!!

ببین شما تصور کن دور از جون ۲۸ اسفند یه عزیز از دست میدی تا مدتها که درگیر مراسمات هستی بعدشم کی پا ...

من بابت از دست دادن عزیزتون برای شما آرزوی صبر و تسلای خاطر و برای مرحوم،آرزوی آمرزش و آرامش دارم

در نظری که دادم از رسم و رسومات شما اطلاعی نداشتم

اما در هر صورت بهتره روابطتون رو محدود کنید 

سطح انتظاراتتون رو از ایشون پایین بیارید و در مقابل به اندازه ظرفیت و لیاقت هرکسی بهش محبت کنید...محبت و احترام زمانی روی قشنگی به خودش میگیره که متقابل باشه