2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج ویژه مجردای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 10520 بازدید | 972 پست
خیلی ممنون از همگی به امید خوشبختی همه😍

سلام گلم

ان شاالله ختم زیارت آل یاسین میخوام بذارم تا با توسل به حضرت مهدی ان شاالله حاجت روا بشیم

اگه مایل به شرکت در این ختم هستی تو همین تاپیک اعلام کن، بعدا لینک تاپیک اصلی رو واست میفرستم. 

زمانش از پنج شنبه 20 مهر تا چهل و یک روز هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

واي من تازه عضو ني ني سايت شدم ميشه براي ازدواج منم دعا كنيد 

سلام گلم

ان شاالله ختم زیارت آل یاسین میخوام بذارم تا با توسل به حضرت مهدی ان شاالله حاجت روا بشیم

اگه مایل به شرکت در این ختم هستی تو همین تاپیک اعلام کن، بعدا لینک تاپیک اصلی رو واست میفرستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان دلم به نیت تک  تکتون دارم میخونم امیدوارم بهترین ها نصیبتون بشه شرمنده ام اسم نم ...

سلام گلم

سلام دوستان تا حالا به نیت همه عزیزان خوندم ببخشید خیلی درگیرم و وقت ندارم هر روز بیام     ...

سلام گلم

40 نفر کامل شدن؟؟؟ اگه جا هست به نیت آبجی منم بخون . مررسی

سلام گلم

سلام دوستان☺️من ھر روز میخونم ولی وقت نمی کنم ھر روز بیام توسایت ؛حاج بادام جان ان شااللہ سفید بخت و ...

سلام گلم

خواهرباران عزیز به نیت یه ازدواج پر از عشق برات خوندم ٳن شاءالله به زودی قسمتت بشه🙏🙏

سلام گلم

خواهر گلم, قشنگم چه بسا با این دعاها کلی بلا ازت دور بشه یا یه سریش ذخیره بشه واست هدف دعا رو اول ...

خیلی شرایط سختی دارم خدا خودش کمکم کنه، برام دعا کن عزیزم،چشم اگه خواستم تو ختم آل یاسین شرکت کنم حتما تا پنج شنبه خبر میدم، راستی من تو شهرقم زندگی میکنم خیلی وقته دلم میخواد برم جمکران یه دل سیر با آقا درد دل کنم اما نمیدونم چرا نمیشه...

خیلی شرایط سختی دارم خدا خودش کمکم کنه، برام دعا کن عزیزم،چشم اگه خواستم تو ختم آل یاسین شرکت کنم حت ...

به روی چشم

ان شاالله امور واست آسون بشه. شادیها جای غم رو بگیره واست

خوش به سعادتت.  هر موقع رفتی زیارت, سلان منو هم برسون. 

از خود صاحب الامر بخواه دعوتت کنن  مسجد جمکران 

به روی چشم ان شاالله امور واست آسون بشه. شادیها جای غم رو بگیره واست  خوش به سعادتت.  هر ...

خیلی ممنونم عزیزم،الهی که به زودی زود حاجت روابشی گلم، چشم اگه قسمت شد برم حتما دعاگوت هستم....

دوستم اگ تل گرام داری ما یه گروه ختم کساء۱۴روزه داریم اگ مایلی بیا

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1437185/شروع-ختم-حديث-كسا?postId=46434757

لیلی جون بیا این تاپیک

تاپیک حدیث اینجاست

****زیارت آل یاسین**** تو مفاتیح آمده. حضرت صاحب الزمان فرمودن هر گاه خواستید توجه کنید به وسیله ی ...

اره  راحيل جان پيدا كردم   راستش منم يه كم مردد هستم  اخه واستون  تعريف كردم يا نه نميدونم   دو سه روز بعد از اينكه ختم معراج را شروع كردم  خواهرم كه خارج زند گي ميكنه  اومد  و در عرض يك هفته يه خواستگار براش پيدا شد  و خلاصه يه هفته  قبل از ماه محرم عقدشون بود   هر چي به خواهرم گفتيم عجله نكن  مهلت بديد يه شناختي رو هم پيدا كنيد  دوتا پاشون را كردن تويه كفش  الا  ب لا نميشه   !!اصلا خواهرم مثل ديوونه ها شده بود يه تاپيك هم  راجع به اينكه سر عقدش نرفتم  زدم   حالا كه  يه مدتي  گذشته  دونه دونه  عيب و ايرادها در مياد  اصلا اعصاب همه  تو خونه بهم ريخته   خواهرم هم ميگه  ديگه چيكار كنم من  اينو فهميدم  كه اين پسره  منو به خاطر اينكه خارج ببرمش  ميخواد جهنم منم ميبرمش  حالا يا با من ميمونه  يا جدا ميشه  خلاصه داستانش مفصله  بخام بنويسم خودش يه تاپيكه    حالا  نميخام  اينو بندازم گردن دعاي معراج   ولي كلا اتفاق عجيبي بود كه تو خانواده ما افتاد  به قول بازاري ها  تومني ٩زار با اون يكي داماد ها فرق داره !!!!حالا اگر تو ختم زيارت ال ياسين اگر نيت  همه ازدواج باشه  نميام  البته تو  ختم معراج هم من به نيت ازدواج نيومدم  بيشتر نيتم سلامتيم بود  ولي خوب يه ازدواج تو خونمون اتفلق افتاد     بذار فكر كنم بهتون خبر ميدم 

سلام گلم ان شاالله ختم زیارت آل یاسین میخوام بذارم تا با توسل به حضرت مهدی ان شاالله حاجت روا بشیم ...

سلام. مرسی عزیزم . ان شالله حاجت روا شین ولی من نمیتونم شرکت کنم. بازم ممنون

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟