2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا 😭😭😭

110 بازدید | 10 پست

روبیکام هک شد

تو قسمت‌پیام های ذخیره شده روبیکام‌دیدم‌ پیام‌اومده که شرمنده اکانتتون و هک کردیم

من بعد ۱ ساعت نشست های فعال و حذف کردم

و بعدش هم‌ حذف کاربری زدم‌که یه کد میاد

الان میخوا‌م بدونم تونستم‌ هک و از بین ببرم؟

و اینکه تو این یک‌ساعت ممکنه چی از تو روبیکام ‌برداشته باشه

همین ک حذف کاربری کردی دیگه تمومه 

چرا جدیدا روبیکا اینقد راحت هک میشه😑

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکربه نظرت چی برداشته از روبیکامعکس و اینا داشتم😭

خوب طرف کی بوده؟ هدفش چی بوده؟ 

باز چرا اومده پیام داده ک هکت کردم خیلی عجیبه 

انشالله که برنداشته باشه 

مجردی یا متاهل؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
خوب طرف کی بوده؟ هدفش چی بوده؟ باز چرا اومده پیام داده ک هکت کردم خیلی عجیبه انشالله که برنداشته باش ...

نمیدونم از توی دیوار پیام داد به عنوان پشتیبان دیوار 

بعد گفت کاربری تو دیوار مسدود میشه شماره فعال و اسمت و بفرست 

منم فرستادم و بعدش گفت کدی که میاد و بفرست منم اصلا حواسم‌نبود کد روبیکاس. بعد چون سرم‌شلوغه بعد یه ساعت رفتم‌ تو روبیکا دیدم اینجوری نوشته

تاحالا برام‌پیش نیومده. 

نمیدونم چکار کنم

دعا کنین اتفاقی نیوفته

نمیدونم از توی دیوار پیام داد به عنوان پشتیبان دیوار بعد گفت کاربری تو دیوار مسدود میشه شماره فعال و ...

وای یبار برا منم همچین پیامی اومد اسمش پشتیبان دیوار بود 

بعد نگو طرف اسمش رو اینطوری سیو کرده که گول بزنه مردم رو 

این دفعه ک گذشت انشالله اتفاقی نیفته 

ولی از این ب بعد اطلاعات شخصی برا هیشکی نفرس 

وای یبار برا منم همچین پیامی اومد اسمش پشتیبان دیوار بود بعد نگو طرف اسمش رو اینطوری سیو کرده که گول ...

نوشته بود خواهر ببخشید روبیکاتو هک کردیم. خداکنه آدمی نباشه که عکسامو برداشته باشه😭😭 دارم دیوانه میشم

به شوهرمم نمیتونم بگم دعوا راه میندازه

تو دیوار گزارش زدم گفتم

الان لازمه به پشتیبان روبیکا زنگ بزنم؟

نوشته بود خواهر ببخشید روبیکاتو هک کردیم. خداکنه آدمی نباشه که عکسامو برداشته باشه😭😭 دارم دیوانه م ...

آره بنظرم زنگ بزن 

اگه آدم ناجوری بود بهت نمیگفت ک هک کرده 

از طریق دیوار هم پیگیر شو تا پدرشو دربیارن ک دیگه کسیو هک نکنه 

عکسات مگه خیلی ناجور بوده؟ 

اصلا تو این پیام رسانای داخلی عکس نفرس 

آره بنظرم زنگ بزن اگه آدم ناجوری بود بهت نمیگفت ک هک کرده از طریق دیوار هم پیگیر شو تا پدرشو دربیارن ...

خودمم همین فکر و کردم احساس کردم بیشتر برای سرگرمی اینکار و کرد چون پیامی ک داده بود مسخره بود و استیکر خنده فرستاده بود

به دیوار گزارش زدم‌و گفتم

چندشب پیش عروسی بودیم خواهرم ازم عکس گرفت و تو روبیکا فرستاد. از همونا میترسم😢😢

دعا کن برام عزیزم ممنون