2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات عادی میشهاتفاقا میتونه باعث بشه وسواست از بین برهاینا از ادم تمیزترن بخداالبته بهداشتشون باید ر ...

معلومه که تمیز هستن ولی خوب خونه آپارتمان کوچیک و ...نمیشه  نمیشه مرغ عشق داشتیم خیلییی ولی مردن بعدم نیاز دارن به جا بزرگ بازی کنن بخوابن دستشویی کنن که ما خونمون کوچیکه دخترم التماس میکنه ولی نمیشه بیاریمم اذیت میشن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
😄😂سگ تا فرار نکنی نمیفته دنبالتتو چشماش نگاه نکن و فرار نکن

نمیشه بعضیا خیلی میترسن مثلا خود من وقتی سگ ببینم خونگی بیرونی هرچیی کلا خودم در حال جیغ و فرار پیدا میکنم😑🤣

حتی از گربه هم همینقدر میترسم تو خیابون میبینم میپرم

خیلی بده ترس ازشون دست خودت نیست اصلا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

😁😄پرنده دلم نمیاد چون باید تو قفس انداخت گناه داره

مثلا طوطی و این جور پرنده ها بیشتر ازادن

مال ما که اصلا نمیره تو قفس باز میکنه میاد بیرون

اگرم بمونه قهر میکنه😑🤣همش ازاده ولی یه گوشه نشسته 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ما سوسک داریم تو دشوریمونحسابه؟

😄😂

میدونستی یکی از مقاااوم ترین گونه جانداران هستن

که حتی در مقابل تشعشعات رادیواکتیو زنده میمونن

آیدیت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣