2777
2789
عنوان

ختم معراج جهت ازدواجی موفق

156 بازدید | 11 پست

مجردای عزیز به این تاپیک مراجعه کنید

و بعد از نفر قبلی شماره و اسم خودتون رو بذارین، به این صورت:

۱. am71 

۲. راحیل

۳. ...

تا

۴۰. ..‌.

دوره قبلی یه نفر از دوستان حاجت روا شد

http://www.ninisite.com/discussion/topic/290458/ختم-معراج-ویژه-ازدواج?postId=45001643

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم کاش تاپیک جداگانه میزدی و شرایط ختم رو مینوشتی. 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
عزیزم کاش تاپیک جداگانه میزدی و شرایط ختم رو مینوشتی. 

دعای معراج صفحه اول همون تاپیک هست

چهل نفر بشیم شروع میکنیم هر روز به نیت یکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای معراج صفحه اول همون تاپیک هست چهل نفر بشیم شروع میکنیم هر روز به نیت یکی

1000 صفحه س تاپیکش 😮 اینطوری سخت میتونی 40 نفرو جمع کنی.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

از کی شروع میشه؟ 

منم بذار لطفا

کاش یه تاپیک مرتب بزنی دنباله تاپیک دیگران نباشه راحت بشه به اسامی و شرایط دسترسی داشت. اینطوری خیلیا فراموش میکنن بخونن.

از کی شروع میشه؟  منم بذار لطفا کاش یه تاپیک مرتب بزنی دنباله تاپیک دیگران نباشه راحت بشه به ...

باشه عزیزم

همین کار رو میکنم