vibfjdy مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 33 عنوان پماد زینک اکسایو 190 بازدید | 12 پست کسی اینجا پماد زینک برای تیرگی واژن استفاده کرده؟؟نتیجه گرفته ایا؟؟ 1403/04/11 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazbahar80 عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 217 برا زیر بغل چندماه میزدم البته من بخاطر ضد تعریق بودنش میزدم ن روی تیرگی اثر نداشت
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 آره گلم خیلی خوبهن تنها برای واژنبرای صورت و زیر بغل و آرنج هم خوبه جوش و لک رو از بین میبره ب مرورهرجات جوش زد ۲ روز زینک اکساید بزن . روز دوم کامل خشک میشه پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
_گل_یاس_ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5547 آره گلم خیلی خوبهن تنها برای واژنبرای صورت و زیر بغل و آرنج هم خوبه جوش و لک رو از بین میبره ب مرور ... پس چرا پوست من بدتر میشه جوشاش خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
vibfjdy مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 33 آره گلم خیلی خوبهن تنها برای واژنبرای صورت و زیر بغل و آرنج هم خوبه جوش و لک رو از بین میبره ب مرور ... شما استفاده کردی طی چه مدتی نتیجه گرفتی؟؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 پس چرا پوست من بدتر میشه جوشاش شاید پوستت حساس و نازکع پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 شما استفاده کردی طی چه مدتی نتیجه گرفتی؟؟ بله گلم ۱ ماه پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
_گل_یاس_ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5547 شاید پوستت حساس و نازکع نمیدونم🤦 خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍
vibfjdy مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 33 بله گلم ۱ ماه دائمیه یا همیشه باید بزنی، و یچی دیگه در روز چند باید و چقدر بمونه در ناحیه واژن
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 دائمیه یا همیشه باید بزنی، و یچی دیگه در روز چند باید و چقدر بمونه در ناحیه واژن داخل نره ی وقت اگ از ژیلت استفاده میکنی . رفع تیرگی دائمی نیست روزی ۲ الی ۳ بار. قشنگ بمال پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
vibfjdy مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 33 داخل نره ی وقت اگ از ژیلت استفاده میکنی . رفع تیرگی دائمی نیست روزی ۲ الی ۳ بار. قشنگ بمال من تاحالا از ژیلت استفاده نکردم اطراف لابیام هم فقط یکم تیرس🤦🏻♀️ از این موضوع خیلی خجالت میکشم:(((چقدر باید بمونه رو پوست؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11580 من تاحالا از ژیلت استفاده نکردم اطراف لابیام هم فقط یکم تیرس🤦🏻♀️ از این موضوع خیلی خجالت میکشم:(( ... ای بابابزار بمونه تا خودش جذب شه . بعد ۳ ساعت بشور دوباره بزن پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
vibfjdy مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 33 ای بابابزار بمونه تا خودش جذب شه . بعد ۳ ساعت بشور دوباره بزن ممنون بابت توضیح🙏🏻