2777
2789
عنوان

چقدر بد بود دیشب😑😂

243 بازدید | 15 پست

دیشب با رفیق شوهرم رفتیم بیرون بعد شوهرم هی به زن اون توجه میکنه یا باهاش حرف میزنه 

اون زنه ام که تا الان شناختم یجوری انگار دوست داره با مردا حرف بزنه یا بحث های مردونه از کارای مردونه خوشش میاد 

چند دفعه همدیگه رو دیدیم اما دیشب خیلی بد بود 

یعنی همسرم به خانومه میخندید ایشونم به اون انگار من اونجا وجود ندارم(شوهر خانومه رفته یود بیرون)

اینم بگم شوهر اون خیلی چشم چرونه یعنی همسرم پیش کسی کارنداره چه مدلی بگردم اما پیش اون کار داره چون نه خرف زدنش درسته نه حرکاتش 

میگم شایدم همسرم میخواد ارتباط کلامی خودشو با اون خانوم بیشتر کنه تا انتقام بگیره ....

وقتی اومدیم خونه خیلی ناراحت بودم شوهرم فهمید گفت میدونم بخاطر چی ناراحتی (خودشم میدونس چیکار کرده)

اصلا دلیل کارشم نگفت فقط فهمیدم شوهر اون خانوم (با چندتا بچه) دوست دختر داره 

حالا نمیدونم شوهرم برا چی اینو بهم گف🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شوهره با یکی از اقوام شما ریخته سرهم

همون انتقام 

ولی درکل کار خوبی نکرده بهش هم تذکر بده 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

بخاطر مسائل کاری وگرنه اصلا شخصیت درستی ندارن هر دو

خوب شوهراشون تنها میتونن قرار بزارن چرا شما رو باید ببره 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

به نظرم کلا ارتباطتتون کم یا اگر میشه قطع کنید 

اگر در مورد دیشب هم شوهرت خودش فهمید دیگه بحث کش نده بگو انتظار این رفتار رو نداشتم آخه شما همیشه رفتار فلانی رو (همون رفیقه) بد می‌دونی تعجب کردی کارشون تکرار کردی

عکس پروفایلت خودتی😍

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
چه مصخرف با طرف نشسته لاس زده تازه با کمال پر رویی میگه میدونم چرا ناراحتی باید خشتکشو بادبان کشی می ...

آخه از چند دید نگاه میکنم 

(بعد چندین ارتباط این اولین رفتارش بود)

بعدم شوهر اون خانوم در حدی به من توجه میکنه که حالم بهم میخوره من اصلا پیش کسی چادر سر نمیکنم خونه اما اونا میان میرم چادر میپوشم 

شوهرمم چندبار بلندش کرده گفته برسم جای دیگه اما ایشون حالی نشدن میگم شوهرم شایدم میخواد یکاری کنه رفیقش دست از کاراس برداره 

آخه از چند دید نگاه میکنم (بعد چندین ارتباط این اولین رفتارش بود)بعدم شوهر اون خانوم در حدی به من تو ...

اگه برا همسرت اهمیت داشت که پاشو تو خانواده باز نمیکرد خودتو گول نزن همسرت همچین از اون خانومه بدش نیومده زنگ خطره 

لطفا جدی بگیر