2777
2789

سلام

برای پسرم می پرسم این سوال رو.

رشته تجربی تیزهوشان

دهم رو باید تست بزنه یا یازدهم رو پیش خوانی کنه؟

پیش خوانی کدوم درسها رو انجام بده؟

مشاور چی ؟ داشته باشه یا نه؟

اگه مشاور آنلاین خوب کسی رو میشناسید لطفا معرفی کنید

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

بستگی به توانایی برنامه ریزیش داره که مشاور بگیره یا نه

اما به نظر من دهم رو جمع بندی کنه توی تابستون و یازدهم رو هم درسی رو که میدونه براش توی دهم مشکل تر بوده یازدهمش رو پیش‌خوانی کنه می‌تونید از یک مشاور کمک بگیرید برای راهنمایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

باید از الان شروع کنه که سال آخر اذیت نشه چون سنگین میشه برای تشریحی کار کردن فرمول ۲۰ عالیه 

برای تست اگه میتونین کلاس های تام لند عالی ثبت نام کنین که با اونا پیش بره خودشون جزوه دارن و تست هم میدن 

مشاور حتما داشته باشه   ۵۰ درصد یازدهم رو تابستون درست حسابی بخونه بصورت تشریحی و تستی بتونه آزمون بده حتما یه مشاور پیگیر و دلسوز و کار بلد  براش پیدا کن آینده بچت حیف نشه

بهترین کار اینه درس نخونه یه عنوان آدمی که یکبار این راهم رفته و دوهفته دیگه کنکور داره دارم میگم

واقعا؟ البته دلایلتون رو میتونم حدس بزنم

امیدوارم موفق باشید تو کنکور

سلام باید از الان شروع کنه که سال آخر اذیت نشه چون سنگین میشه برای تشریحی کار کردن فرمول ۲۰ عالیه بر ...

فرمول بیست رو دهم براش گرفتم خیلی خوب بود

تام لند رو برم سرچ کنم ببینم چه جوریه

ممنون

اگه خودش میتونه برنانه ریزی کنه و پیش بره خدبه اما اگه نمیتونه مشاوره بگیرید من خودم دوسال مشاور دار ...

ممنون

مشاوره تون اگر آنلاین بود و راضی بودید لطفا معرفیش کنید