2777
2789

سلام خانومادیشب تاپیک زدم ولی به جز یکی دونفر کسی جواب نداد من یه مشاور آقا گرفتم و از طریق پیام و تماس تلفنی باهم درارتباط هستیم وبهم برنامه میده و سوالای درسی رو ازش میپرسم که اونم بهم معرفی کردن که کارش خوبه  وهزینه رو اول کار براش واریز کردم تا تیر آزمونم سال بعده خود این آقا هم رتبه شده حالا یه بار بهم گفت طبیعت خیلی خوبه وازاین حرفا برین طبیعت عکس بگیرین عکسشو بفرستین برای من یا به بهانه های مختلف میخواست از زیر زبونم بکشه چندسالمه که بهش نگفتم از اونطرف اون روز باهاش صحبت کردم واولش تشکر کردم گفتم ممنون که تواین چند ماه به حرفام گوش کردین که اونموقع گفت حتما نمیخواین دیگه ادامه بدین گفتم نه مشکلاتم زیاده که گفت خواهش میکنم ارتباطتون رو بامن قطع نکنید تنهایی سخته این مسیرو ادامه بدین اگرهم بخاطر بعد مالی میگی هروقت داشتی بده شما وامثال شما توانمندین وازاین تعارفا  که گفتم نه من معذب میشم گفت که نه خودم میگم بعد برگشت گفت که اونروز یکی از بچه ها میخواست لفت بده گروهو وآزمایش حتی هزینه پشتیبانی رو واریز کرده بود خواست همونجا براش زدم و ازش نپرسیدم چرا میخوای دیگه ادامه ندی بعد برگشت گفت ازاین به بعدهرموقع خواستی بهم زنگ بزن قبلشم نمیخواد پیام بدی برای تماس گفتم ممنون مزاحمتون نمیشم بعدش شبش گزارش درسی بهش دادم بهم گفت مدیونی اگه ازم سوال داشتی نپرسی باهمین لحن که من رسمی جوابشو دادم اونم رسمی شد یه بارم تو پیام گفته بود خانم فلانی جان تا کجا خوندین که سین زدم و بعد چندساعت خیلی سرد جوابشو دادم و چندتا مورد دیگه حالا من نمیدونم چراغ سبز میده یانه ؟ازطرفی هم خودش میگه متاهلم وتوبیوش ادعای عاشقی داره  یا میت میزاره میگه دوربین هاتون رو روشن کنید ببینمتون کیف کنیم که من تاحالا دوربین رو روشن نکردم واینکه شل کن سفت کن درمیاره مثلا پیاماشو یکی درمیون یا کوتاه جواب میدم بیشتر مشتاقه چت کنه یا صحبت کنه حالا واقعا نمیدونم منظوری داره یانه ؟؟چطور باهاش برخورد کنم ؟که حساب کار دستش بیاد چون اگز قبول بشم ممکنه باهم همکار بشیم واینکه چطور از سر بازش کنم چون میگه فقط بخون کاری به هزینه اش نداشته باش نمیدونم چه بهانه ای بیارم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما الان به خاطر کنکور حساسی هر رفتاری رو چراغ سبز میبینی به نظرم یا مشاور آقا نگیر کلا یا این رفتارا برات مهم نباشه 

رفتاراش عادیه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مشاور مرد چرا گرفتی از اول شما که انقدر حساسیبعد مگه خانوم فلان جان گفتن مشکلی داره؟

نمیدونم آخه میگفت من بااین مشکلات درس خوندم وحتی اینارو به دوست صمیمیم هم نگفتم به شما میگم 

عزیزم شما الان به خاطر کنکور حساسی هر رفتاری رو چراغ سبز میبینی به نظرم یا مشاور آقا نگیر کلا یا این ...

عادی؟😐

طرف خودش میگ فلانی میخواست بره اصلا اصراری نکرده براش پولشم ریخته

ب ایشون اینقد اصرار داره و تازه میگ تماس هم بگیر

اصرارش هم بخاطر درسش نیست

عادی؟😐طرف خودش میگ فلانی میخواست بره اصلا اصراری نکرده براش پولشم ریختهب ایشون اینقد اصرار داره و ت ...

همون من بخدا تا حالا دوست پسر نداشتم نمیدونم منظوری داره یا نه 

عادی؟😐طرف خودش میگ فلانی میخواست بره اصلا اصراری نکرده براش پولشم ریختهب ایشون اینقد اصرار داره و ت ...

وقتی میگه طرف متاهل انقد گاگول نیست این دختر اذیت کنه که 

بعدم من خودم مشاوره آقا داشتم زمان کنکور

اینا مدلشون همینقدر باز و راحته 

شاید یه استعدادی تو اسی دیده خواسته هدر نره کمکش کنه

مشاور من واضح به من میگفتم عزیزم جانم پیام های منو زودتر همه سین میزد خیلی باهام مهربون بود جلسه ها همش اسم منو میگفت 

آخرش هم گفت میدونستم قبول میشی انگیزه میدادم به همین راحتی

ما دخترا پیش خودمون فکر زیاد میکنیم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍