2777
2789
عنوان

در اوج نا امیدی

22073 بازدید | 1420 پست

درست مثل همان لحظه‌ای که آتش بر ابراهیم گلستان شد🔥 

یا همان لحظه‌ای که نیل پیش پای موسی گریبان چاک زد،    🌊  

و یا آن هنگامه که یوسف از بندِ حیلهٔ شیطان رها شد.🕸

✨ آمدن تو هم نورانی ترین اتفاقی است که در میانهٔ تاریک‌ترین لحظات می‌افتد.☀️

آنجا که هیچ‌کس گمان نمی‌برد کورسوی امیدی بر جهان بتابد،

آنجا که جهان در دریایی از تباهی در حال غرق شدن است، ناگهان کشتی نجات تو سر می‌رسد.

و‌ تو همان سفینه نجاتی هستی که پیروانت را به منزل مبارک به ساحل امن میرسانی ..❤️

از خدا میخواهیم که به همین زودی ها شاهد ظهورت باشیم و سراسیمه همدیگر را به آمدنت بشارت دهیم🤲

با نوشتن اتحادما_رمزظهـور#  درثواب تاپیک سهیم باشیم.

دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم

اگر سوالی در حوزه مهدویت دارین بپرسین🌻

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

❓️میخوای زندگیت برکت داشته باشه ❓️

یاد امام زمان ارواحنا فداه را در دلها زنده کن.

توجّه‌ دادن مردم به امام زمان علیه السلام آثار وضعی در زندگی دارد؛ یعنی هرکه می خواهی باش، اگر این کار را توانستی انجام بدهی، از جهت دنیایی و اولاد و یک سری مسائل، خیر 

می بینی و به عمر و زندگی برکت می دهد؛🌾  

یعنی همین که توجّه پیدا کردی یا توجّه دادی مردم را، یا خودت را، خدمت حضرت بقیة الله صلوات الله علیه، آثار وضعی خوبی دارد‌ وزندگی 

را پربرکت می کند.✅️ 

|حجت‌الاسلام شیخ جعفر ناصری|

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

🔴 حدیث مهم سفینة

شیخ طوسی در کتاب امالی خود این روایت را از طریق ابوذر غفاری نقل می‌کند:🌱

ابوذر از پیامبر صلی الله علیه وآله نقل میکند که فرمود:

إِنَّمَا مَثَلُ أَهْلِ بَیتِی فِیکُمْ کَمَثَلِ سَفِینَةِ نُوحٍ، مَنْ دَخَلَهَا نَجَی، وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْهَا غَرِقَ.🌊

مَثَل اهل بیت من در میان شما مانند کشتی حضرت نوح است، هر کس به این کشتی داخل شود نجات می‌یابد، و هر کس سوار نشود و از

آن دوری و تخلف ورزد غرق و نابود می‌گردد.

📌این روایت بین اهل سنت و تشیع بسیار متداول و معتبر است .👆

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌈بشارت حضرت مسیح ع به پیروانش در مورد ظهور پسر انسان (منجی آخر الزمان )

🔔خود را حفظ کنید ،مبادا دل های شما از پرخوری و مستی و اندیشه های دنیویی ..

سنگین شود.

🎄 آن روز ناگهان بر شما آید و چون  دامی 

ناگاه غافلگیرتان کند ،زیرا بر همه مردم جهان 

فرا خواهد رسید ...پس در هر وقت دعا کرده 

بیدار باشید ، شایسته آن شوید که از جمیع چیزهایی که به وقوع خواهد پیوست نجات 

یابید.

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

🤲الهی فرزندم #یار_امامم باشد...🤲

♦️پیامبر (ص) فرمودند:

یکی از حقوق فرزندان این است که

آنها را با محبت من و فرزندان من

عجین و آشنا کنید.

☘️نماز خوان شدن یک بچه 4 شرط دارد 👇🏻

https://uupload.ir/view/1_12310994437_sdf8.mp4/

اینم داستا شبانه بچه هاتون😘❤️

داستان  «برادران ماه» 👇🏻👇🏻

https://uupload.ir/view/برادران_ماه_نهایی_1ud.mp3/

✍نویسنده: مرضیه فرجی

🗣راوی: فائزه آل داوود

🎶 تنظیم و تدوین:

محمدرضا رادمنش

🎭صدا پیشگان:

محمدرضا رادمنش

محسن تفضلی مقدم

🎬کارگردان:

محمدرضا رادمنش

کارخونه_قصه‌_ها#  

مهدی_یار_کوچک#  

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)

👼🏻 @ghandeassall

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

حدیث مهدوی ☀️

🌴امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) فرموده‌اند:

بر شما واجب است و به سود شما خواهد بود که معتقد باشید بر این که ما اهل بیت رسالت، محور و اساس امور، پیشوایان هدایت 

و خلیفه خداوند متعال در زمین هستیم. 

همچنین ما امین خداوند بر بندگانش و حجّت او در جامعه می باشیم، حلال و حرام را می شناسیم، تاویل و تفسیر آیات قرآن را عارف و آشنا هستیم.

📚بحارالانوار:ج۸۹،ص۹۶،حدیث۵۸

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

💎نكات مهدوی💎

🌀چرا با وجود این همه ظلم و فساد در جهان، حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) ظهور نمی کنند؟

ممکن است در ذهن برخی از مومنین این مطلب خطور کند که چرا با وجود این همه ظلم و فساد در جهان، حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) ظهور نمی کنند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که وجود فساد و يا گسترش آن در سطح كل جامعه بشرى، «علت تامه» براى ظهور حضرت نيست؛ بلکه هدف امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) برپایی حکومت عدل است که نیازمند فراهم شدن همه شرايط و مقدماتى است كه از جمله آنها مى توان به اين موارد اشاره كرد:

الف) بالا رفتن سطح فكرى جامعه.

ب) گسترش وسايل و امكانات ارتباط جمعى و تكنيكی.

ج) فراهم شدن افرادى خاص و انسان هايى كامل براى همكارى با حضرت در جهت گسترش عدل و توحيد در جامعه.(1)

◽️پی نوشت:

(1). گردآوری از: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، رضواني، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، چاپ هفتم، 1390 ش، ص 419.

پرسش_و_پاسخ_مهدوی#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

او خواهد آمد...⛅️☀️

🍂چه ظلمتی‌است، ولی سیرِنور نزدیک است 

قسـم به عشق و محبت، ظهور نزدیک است...

🍂بگو به منتــظرانِ نشسته در میقــات 

ســوارفاطمیــان را عبــور نزدیک است...

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 🤲🏾

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

غریبی امام زمان(عج)💔

⁉️می خوای برات از غربت امام زمان بگم ؟؟ بگم چقدر غریبه!!!؟؟؟؟  من کیم ؟من چرا بگم ؟

مولا امیرالمومنین درغربت امام زمان می فرماید : و صَاحِبُ‏ هَذَا الْأَمْر ِهو الشَّرِيدُ الطَّرِيدُ الْفَرِيدُ الْوَحِيدُ .

وحید یعنی چه ؟؟ تنها !!😔فرید یعنی چه ؟ از 

فرد میاد. 😔طرید یعنی چه ؟؟ از طرد میاد یعنی طردشده است !!😔 آقا امیرالمومنین می گوید : امام زمان  طرد شده است😔

😔حالا می دونید شرید یعنی چه ؟طاقتشو داری بگم یا نه ؟ شرید یعنی آواره !!😭

امام زمان ما آواره است!!! آواره !!😔

❓از دست کی ؟؟ از دست چی ؟؟ از دست گناهان من وشما‌ 😔،، آواره !!! تو خلوت های خودت فکر کن !! فکرکن!! فکر کن !! که چرا امام زمان باید لقبش آواره باشه چرا ؟؟😔

❓️چرا نباید ما شیعیان همدل بشیم برای تعجیل در ظهورش  ، ما می بایست تا حالا ظهورش را فراهم می کردیم !! چرا نکردیم؟؟  

😔پدرمون بیفته زندان صدتا سند جور میکنیم آزادش میکنیم چطور امام زمان که از پدرماهم مهمتره هزار وصد و خورده ای سال در غیبته عین خیالمون نیست همت کنیم برای ظهورش.

سلام_امام_زمانم#  

اتحاد_ما_رمزظهور#  

اتحادما_رمزظهـور#  

یا_مهدی_موعود#  

#سلام_امام_زمانم ❤️✋

#صبحت_بخیر_امام_مهربانم 🕊💐🕊

✋ سلام آرزوی مشتاقان،

دیگر هیچ چیز دل هایمان را

خوش نمی‌کند

هیچ چیز رنگ لبخند

بر صورت هایمان نمی نشاند ...

تنها ظهور شماست که نجاتمان می‌دهد،

شادمانمان می کند، امیدمان می‌بخشد ...

أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🤲