2777
2789
عنوان

گین آپ چاقییی بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 32 پست
گین آپ هم برا چاقی صورت هست هم بدن ک من برا صورتشو گرفتم

ساختار گین اپ جوریه که پروتئین آزاد میکنه که در عضله وقتی باز میشه باعث پف کردن و حجم گیری میشه . بعید میدونم گین آپی برای صورت تاثیر داشته باشه !!!! مصرف خودسرانه هم اصلا جایز نیس 

با آب قاطی میکردم ی لیوان قبل از غذا

خب این مشخصه ک رفلاکس شدید میده ...منم یه بار خوردم ببین اسید معده مو بالا میاوردم همون شب رفتم متخصص گوارش خیلی اصلا بهم ریخت معدم اما با عسل قاطی کنی بخوری اذیت نمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارضی نداشت برات اونموقع که میخوردی؟وای از خرما متنفرم😕

نه بابا همون شیر خشکه هیچچ عوارضی نداره خارجیه

من خریدم ۸۵۰ کوچیکش 

واقعا خیلی خوب بود

الان صبحا با ۴ تا خرما میخورم

اشتها ندارم

ولی خیلی خوب بود 

گین اپ عوارض داره

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

عوارضی نداشت برات اونموقع که میخوردی؟وای از خرما متنفرم😕

نه بابا همون شیر خشکه هیچچ عوارضی نداره خارجیه

من خریدم ۸۵۰ کوچیکش 

واقعا خیلی خوب بود

الان صبحا با ۴ تا خرما میخورم

اشتها ندارم

ولی خیلی خوب بود 

گین اپ عوارض داره

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

خب این مشخصه ک رفلاکس شدید میده ...منم یه بار خوردم ببین اسید معده مو بالا میاوردم همون شب رفتم متخص ...

طعمش خیلیییی بد بود منم زوری می‌خوردم که دیگ داشتم بالا میاوردم با عسل اون طعم بدش مشخص نیست ؟

طعمش خیلیییی بد بود منم زوری می‌خوردم که دیگ داشتم بالا میاوردم با عسل اون طعم بدش مشخص نیست ؟

ببین من از یه جای اوکی گرفتم اولا دوم اینکه میگم یه بار مثل تو با آب خوردم نمیدونی چقدر حالم بد بود سریع اینو گرفتم برم دکتر ببین هی نگه می‌داشت من بالا میاوردم دیگه اسید معدم بالا میاوردم معدم خب حساسه معده توهم مشخصه حساسه دیگه اینجوری الان سه روزه شروع کردم میخورم با عسل نصف قاشق بعد هر وعده

پس ما لاغرا چجوری چاق بشیم اونم فوری😭

فوری؟؟؟؟ عزیزم فوری وجود نداره من یک سال طول کشید چاق کردم ۱۳ کیلو . پروسه طولانی و زمان بره. اگه دوس داری درست و اوصولی بره بالا وزنت باید راه درست بری اونم غذا  و میان وعده است . گین اپ و جوانه گندم کاری برات نمیکنه  . با این کارا فقط خودتو مریض میکنی . چاقی با گین اپ میشه شکم پهلو فقط !!! گین اپ فقط در کنار تمرینات بدنی بالا جواب میده در غیر این صورت فقط یه شیکم گنده و یه کبد مریض با صورت پر از جوش مهمونت میشه‌. 

غذاتو زیاد کن بعد غذا میان وعده بخور روزی یه لیوان شیر بخور و بستنی و میوه . خوراکی های سالم

فوری؟؟؟؟ عزیزم فوری وجود نداره من یک سال طول کشید چاق کردم ۱۳ کیلو . پروسه طولانی و زمان بره. اگه دو ...

من این کارارو هم کردم چاق نشدم هر روز صبح سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، غذامو زیاد کردم ،میان وعده می‌خوردم اگه اینا تأثیر داشت سمت این قرص‌ها نمی‌رفتم 

من این کارارو هم کردم چاق نشدم هر روز صبح سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، غذامو زیاد کردم ،میان وعده می‌خو ...

چند وقت این کارارو کردی؟ 

کسی که از راه طبیعی نتیجه نیگره فک نکن یه پودر معجزه میکنه برات 

من ختم این کارام 

ته این راهرو رفتم 

اگه نتیجه نگرفتی یعنی درست راهو نرفتی

شاید اصل نبوده یکی از دوستام میخورد انقد تپلی و خوشگل شد

اره منم خوردم قشنگ تپل شدم ولی بعد که قطع کردم بیشترش رفت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻