2777
2789
عنوان

کیا باردارن من درد دارم😢

258 بازدید | 22 پست

۳۷ هفتمه

امروز از ۹ بیدارم بخاطر درد 

استرس شدید دارم

اخه الان خیلی زوده

خانوما انقباض اصلاااا ندارم ، فقط حالت پریودیه

وقتی قبلا میخواستم پریود شم رون پام و کمرم درد میکرد 

الان دقیقا اونجوریم

همش چک میکنم ک ببینم لک بینی دارم یا ن

فعلا ک ندارم

بنظرتون از علائم زایمانه؟اخه من سزارینی ام

تاریخ زایمانمم طبیعی ۵ مرداد

سزارین۱ مرداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زرو بیمارستانی که دکترت باهاش کار نیکنه علائمت رو بگو.خیالت راحت میشه اینجا کسی نمیتونه کمکمت کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم زرو بیمارستانی که دکترت باهاش کار نیکنه علائمت رو بگو.خیالت راحت میشه اینجا کسی نمیتونه کمکمت ...

اخه بیمارستانی ک میخوام برم ۱ ساعت ازم فاصله داره

جدای از اون میترسم معاینه ام کنن باعث بشه دهانه رحمم باز بشه زودتر از موعد زایمان کنم 

چرا

6 ماه بعد ازدواج اقدام کردیم تا 3 سال و نیم باردار نشدم بعدش یهو توی اوج نا امیدی شدم ولی پوچ بود دوباره دوماه بعد شدم 11 هفته سقط شد بعد اون حال روحیم داغون بود یک سال و خورده جلوگيري کردم بعد تصمیم گرفتم برم دنبال درمان اقدام کنم که فهمیدم ام اس دارم دوباره دکتر یک سال برام منع کرد الان 7 سال از ازدواجم میگذره و حسرتش داره روانیم میکنه 

اخه بیمارستانی ک میخوام برم ۱ ساعت ازم فاصله دارهجدای از اون میترسم معاینه ام کنن باعث بشه دهانه رحم ...

بهداشت محلتون برو.نزار معاینه کنن‌دکترت بعدازظهر مطب نیست تماس بگیر مشکلتو بهش بگو

6 ماه بعد ازدواج اقدام کردیم تا 3 سال و نیم باردار نشدم بعدش یهو توی اوج نا امیدی شدم ولی پوچ بود دو ...

😢عزیزم

مطمعنم ک باردار میشی

حسم بهم میگه

جوری نیستی ک کلا ازت بشه قطع امید کرد 

مطمعناااااا خدا بهت به نی نی ناز میده عزیزمممم

چشم حتما❣

چشمت بی بلا عزیزم‌.من ۳۴ هفتم آدم با هر علامتی نگران میشه.منم سزارینم.ایشالله چیزی نیست.استراحت کن کار نکن

😢عزیزممطمعنم ک باردار میشیحسم بهم میگهجوری نیستی ک کلا ازت بشه قطع امید کرد مطمعناااااا خدا بهت به ...

نمیدونم دکتر اسفند اجازه بارداری داد حالا که دوماهه نشدم امروزم توی مطب دکترم برای داروهای ماه سوم ترسم از اینه که بازم چند سال منتظر باشم و جوابم بشه بارداری پوچ یا سقط. ممنونم عزیزم امیدوارم خدا نی نی خوشکلتو سالم و سلامت بفرسته پیشت