2777
2789

بچه هایی که یبوست دارید من راز خوب شدن بعد یکسال پی بردم 

از این قرص سیلاکس ، انجیر و سبزی و آلو اینا استفاده کردم افاقه نکرد 

فقط آب جوش

هر ساعت یک لیوان آب جوش

یک لیوان آب جوش که ولرم شده جرعه جرعه بخورید

یک هفته ای کم کم اثرش میبینید

میشه در اصل روزی  حداقل 10 لیوان  آب جوش 

مزه آب تنها شاید خوب نباشه اما به شدت موثره

سلام عزیزم اتفاقا منم به عنوان کسی که چندین ساله به یبوست مزمن مبتلام تازه به این نتیجه رسیدم آب ولرم محشره معجزه میکنه

من اصلا آب نمیخوردم فقط و فقط چای

من الان عادت کردم به خوردن آب ولرم 

میتونید کمی عسل و گلاب ریزید داخلش دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اتفاقا منم به عنوان کسی که چندین ساله به یبوست مزمن مبتلام تازه به این نتیجه رسیدم آب ولر ...

بعد نکته ش اینه باید جرعه جرعه اب نوشید نه یکدفعه

چون آب یکدفعه به حجم زیاد نفخ و تهوع میاره

بعد نکته ش اینه باید جرعه جرعه اب نوشید نه یکدفعهچون آب یکدفعه به حجم زیاد نفخ و تهوع میاره

اولا آب جوشیده شده که دماش در حد چایی باشه   بسیار مفید
به تنهایی خوردن مداوم این آب {که با دمای بالا خورده بشه} ، باعث درمان کبد چرب میشه ! {حداقل سه ماه}
سوما > ده لیوان آب یعنی روزی دو لیتر و نیم    یعنی کم کم اگر این وضع رو ادامه بدی باید به مشکلات کلیه سلام کنی ! {زیاد خوردن آب رو جدی بگیر}
چهارم > آب زیاد بدن رو ازبین می بره           آب اولا باید زمانی خورده بشه که تشنه باشی {یعنی بدن نیاز داشته باشه} و دوما نهایتا 4-5 لیوان در روز {اونم آب جوش}
پنجما > شما بدنت دچار خشکی طبع شده بوده   آب نمی خوردی که اینجوری نسبت به آب بدنت واکنش نشون داده
ششما > بهترین راه درمان یبوست ، اصلاح تغذیه و در راس اون اصلاح روغن مصرفی هست       روغن مصرفی غذاتون رو از روغن های نباتی {بازاری} ، به روغن های ارگانیک و سالم تغییر بدید           اولویت اول : روغنی که پایه حیوانی داشته باشه > اول-روغن دنبه {شحم-شهله}  دوم-روغن حیوانی یا کرمانشاهی {روغن شیر گاو}
در درجه بعدی اگر نخواستید روغن حیوانی بخورید {که بسیار مقویه} - روغن زیتون بسیااااااااااار برای بدن مفید و مقوی و هر یبوستی رو درمان میکنه

بهترین راه درمان تهاجمی یبوست :  خوردن مسهل {دمنوش برگ سنا + گل سرخ} شب قبل خواب  یک بار در هفته    کلا چهار بار  که میشه یک ماه  {شب بخوری صبح اسهال میشی>امکان دل درد و دل پیچه هست نبات داغ کنار دستت باشه که بخوری آروم بشه}
و سپس خوردن 7 عدد انجیری که شب در یک لیوان آب خیسانده شده و صبح ناشتا خورده بشه {بعدش تا یک ساعت چیزی خورده نشه}   برای اثر بیشتر ، بهتر یک قاشق عسل هم همراهش خورد بشه
این درمان برای کسیه که مشکل ش اورژانسیه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
من کبدم گرید یک هستروغن زیتون و اینا نباید بخورم برای یبوست درسته؟

خیر روغن زیتون هیچ مشکلی نداره    تازه خوب هم هست       به شرطی که اصل باشه و چیزی بهش اضافه نشده باشه {روغن زیتون با بو بخور - بی بو هاش بهش مواد شیمیایی اضافه کردن}

برای درمان کبد چرب ، آب سرد و هر مایع سردی {نوشابه دلستر دوغ و....} یا بستنی  کلاااااا تا آخر عمر ممنوع {اینا باعث بوجود اومدن کبد چرب میشن}
دوم آب یا هر مایع بین غذا ممنوع {نیم ساعت قبل غذا و یک ساعت بعد غذا آب نخور}

با هر وعده غذایی ت ، دو قاشق سرکه طبیعی انگور و سه الی چهار قاشق روغن زیتون بخور   {اگر بتونی ناهار رو حذف کنی عالی میشه بجاش صبحانه ت رو قبل 8 بخور و صبحانه ت رو بسیار مقوی بخور > توصیه من ارده اصل کنجد و شیره انگور یا عسل هست     زیاد از این ترکیب بخور تا بدنت قوت بگیره و جون بگیری   ارده رو بیشتر و شیره انگور رو کمتر بریز}      بجای ناهار یک الی نیم ساعت در ظهر بخواب {خیلی دیگه احساس گرسنگی کردی 3-5 عدد خرما بخور}
هر روز یک لیوان شربت سرکه شیره بخور {یک قاشق سرکه طبیعی + پنج قاشق شیره انگور + بقیه آب}      بهتر این آب ، آبی باشه که قبلا جوشیده و ولرم شده
این شربت ، کم خونی ت رو درمان میکنه {بخاطر شیره انگورش} و بخاطر سرکه ش ، کبدت رو درمان میکنه
آب جوش با دمای بالا {در حد چایی} هم عالیه     باعث درمان کبد چرب میشه
توصیه لازم بطور کلی {مربوط به کبد چرب نیست}  : شب ها هیچ وقت غذای سرد نخور       همیشه باید شب غذات گرم باشه
هیچ وقت گوشت ماهی رو شب نخور {احتمال سکته مغزی هست اگر باهاش گرمی نخوری} > ماهی فقط روز بخور همراه ش یا بعدش خرما بخور    +  مرغ کم بخور {مرغ ها هورمونی ند  هورمون هات رو بهم میریزن}      +  بهترین گوشت ، گوشت گوسفند      برای شما گوشت گوسفند ماده ست     و برای همسرت گوشت گوسفند نر
برای درمان کم خونی ، گوشت گوسفند بریان شده {کباب شده} عاااااااالیه و اگر شب خورده بشه بهتر اثر میگذاره

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد