2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی و ترس از دکتر رفتن

343 بازدید | 15 پست

خانوما من خیلی ساله مشکلات متنوع دارم از سال ۹۹ دیگه دکتر نرفتم از ترسم ولی یک سال و نیم گذشته شرایطم بهتر بود و مشکل بد یا شدیدی نداشتم اما این ماه از ۱۶ خرداد لکه بینی داشتم تا ۳۰ خرداد پریود شدم به موقع تموم شد ولی لکه بینی هام همچنان هست فقط یک روز پاک بودم اینجوری دیگه تابحال نبودم 

ولی مشکل بزرگترم اینه از دکتر رفتن میترسم 

چجوری به این ترسم غلبه کنم خودم میدونم اگه نرم بدتر میشه خطرناکه و ... ولی خب میترسم دست خودم نیست 

سلام عزیزم یه دکتر خوش اخلاق و با حوصله پیدا کن و حتما پیگیر درمان باش

راستی اصلاح سبک زندگی رو هم برای سلامتیت انجام بده 

اگه فکر میکنی بازم ترس از دکتر زنان داری برو پیش یه مشاور و ازش راهکار بگیر 

امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه💙🩵💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم یه دکتر خوش اخلاق و با حوصله پیدا کن و حتما پیگیر درمان باشراستی اصلاح سبک زندگی رو هم بر ...

ممنونم 

بله بشدت نیازمند کمکم چون واقعا میترسم از دکتر رفتن

ممنونم بله بشدت نیازمند کمکم چون واقعا میترسم از دکتر رفتن

مشاور حتما کمکت میکنه نگران نباش اصلا 

ضمنا مشکلتون ممکنه اصلا حاد نباشه اما با دکتر نرفتن شرایط درمان سخت بشه خدایی نکرده

عزیزم حتما برو دکتر مادر من همین مشکل داشت گفت دیواره رحم ضخیم شده و اگر بهش نرسی خدایی نکرده سرطانی میشه 

خدا رو شکر خوب شد تو هم برو سریع دکتر تا کار دستت نده 

ممکنه به خاطر مشکلات هورمونی باشه با قرص خوب میشه 

ممکنه به خاطر فیبروم یا کیست باشه که بازم با دارو حل میشه 

ولی فقط اگر سریع بهش برسی 

همین امروز برو دکتر

من الان چندین ساله پریود هام ۶روز لکه بینی هست دو روز خونریزی دوباره دو‌روز لکه بینی مشکل حاد نیست 

کیست ریز هست که دکتر گفت مهم نیست

احتمالا مشکل شما هم مشتبه همین هست

اما دکتر رفتن واجبه چکاپ واجبه

من الان چندین ساله پریود هام ۶روز لکه بینی هست دو روز خونریزی دوباره دو‌روز لکه بینی مشکل حاد نیست ک ...

من فقط یکی دو روز قبل پریود لکه داشتم بعد پریود پاک میشدم و تمام بعدم ترشحات تخمکگذاری بود که سالی یکی دوبار لکه بینی تخمکگذاری در حد بسیار جزئی هم داشتم  بعد تکرار نمیشد پریودامم تقریبا منظم بوده الان یهو اینجوری شدم 

پریودمم اینماه خیلی کم بود

خیلی مشکلات ساده هستن با دارو ساده حل میشن اما بهش نرسی خطرناک میشه بهتره از این بترسی تا دکتر رفتن

بله درسته 

منتهی من یک و نیم سال گذشته مشکلی نداشتم این ماه مشکل دارم  باید برم ولی میترسم خیلی باز این ترسم شرایطمو بدترم میکنه

حتماا پیگیری کنممکنه کیست باشه یا اندومتریوز یا فیبروم یا پولیپ ک اینارو هر چ زودتر پیگیری کنی بهتره ...

حق باشماست  باید به این ترس لعنتی غلبه کنم

ولی ممکنه یهو اینا بوجود بیاد اخه اینجوری نشده بودم تاحالا

حق باشماست باید به این ترس لعنتی غلبه کنمولی ممکنه یهو اینا بوجود بیاد اخه اینجوری نشده بودم تاحالا

ببین من نمیخام بترسونمت ولی همسایه ما فیبروم داشت هیچ علائمیم نداشت و نفهمید یکی دو ماه ک دل درد و لکه بینی میشد رفت گفتن اومقدزی بزرگ شده فیبرومت ک باید عمل شی و رحمشم تخلیه کردن چون ممکن بود دوباره رشد کنه و سرطانی شه

شما اصن با این ذهنیت برو ک زودتر بری و با دو ورق قرص حل شه مشکلت و ب جاهای دیگه نکشه

یا اصن ب چشم ی چکاب نگاه کن بهش..من خودم هر ۶ ماه میرم چکاب حتی میگم سونو هم بنویسه واسه سلامت رحم و تخمدان

من فقط یکی دو روز قبل پریود لکه داشتم بعد پریود پاک میشدم و تمام بعدم ترشحات تخمکگذاری بود که سالی ی ...

خوب منم اولش همین بود یکبار شروع شد از حدود ۳۳سالگی فکر کنم

قبلش منظم و درست بود

در هرحال حتما برو دکتر سونو