2777
2789
عنوان

شوهر دوستم که رابطشون باهم خوبه بهم پیامای اونجوری میده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وقتی فلانی نیستش مگه بیام برات بر...نم 

دیگه هم پیام نده 😏

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نه بخدا ما از بچگی باهم بزرگ شدیم باهم بیرون میرفتیم چندتایی اصلا ار این داستانا نبوده من اصلا دنبال ...

پ چرا مثلا لاتین باهاش تایپ میکردی؟ طرز پیامت اینجوری میگه ..یا جوابشو تند بده یا جواب نده اگ راس میگی ..بنظرم اصلا چرا باید پیام بدید بهم اصلا درست نیس

چیزایی ک امشب دیدم پشماموریزونده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

اسی از این فرار کن الان همه سرت خراب میشن من میفهمم ساده ای منم تجربه مثل تو رو داشتم بهش پیام نده و تا میتونی قطع رابطه کن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

استارتر شاید شما گفتی قربونت منظوری نداشتی ولی مردا از هررر حرفی هزارتا چیز برداشت میکنن به اصطلاح نزده میرقصن

اصلاا با هیییچ مرد غریبه ای خودمونی حرف نزن. جواب اینم کوبنده بده

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
اسی از این فرار کن الان همه سرت خراب میشن من میفهمم ساده ای منم تجربه مثل تو رو داشتم بهش پیام نده و ...

بابا اخه ساده نیستم میگم از بچگی از ۱۰ سالگی من با اینا رفت و امد داشتم مامانامون دوستن باهم رفت و امد دارن 

و اینکه خیلی عوضیه. ازش دور شو. خیلی دور. من این تجربه رو داشتم سر یکی از فامیل هامون بهش گفتم شوهر دوستت بد نگاهت میکنه گوش نداد با دوستش و شوهرش رفتن شمال شوهره داشت فامیلمون رو تو ویلا خفت می‌کرد که نتونست. خدا رحم کرد. این فکرا رو هم بکن. این آدما نه اخلاق سرشون میشه نه شرف و آبرو دارن که بره

دقیقا این تاپیکا چیه امشب

اصن از ازدواج پشیمونم گرده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
نه بخدا ما از بچگی باهم بزرگ شدیم باهم بیرون میرفتیم چندتایی اصلا ار این داستانا نبوده من اصلا دنبال ...

خب به فرض اینجور باشه. ولی پیامش قشنگ پیشنهاده . پس کوبنده جواب بده‌. هیچم امل بازی نیست. نگران هیچی هم نباش

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

کثافت لا شی خجالتم نمیکشه خیانت میکنه اونم تازه با دوست صمیمی زنش واااای خااااااک عالم تو سرش چه هولیه این دیگه.چه بدون مقدمه سریع رفته سر اصل مطلب😐😐🤦‍♀️

یعنی فقط تففففف تو این دنیا که اینقد خیانت زیاد شده و آدم نمیتونه به کسی اعتماد کنه.

ببخشیدا ولی بر ین بهش آشغالو.یه جوری که اصن دیگه جرئت نکنه بهت پیام بده و طرفت بیاد.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏