2777
2789

ی مقدارشم برا اینه که من ماشین پدر خدابیامرزمو بردم برسونمشون تو راه خاموش شد خیلی خجالت کشیدم. احساس کردم عزت و احتراممون کم شد گفتن ماشینشون قراضه ست 

استارتش خراب شده،  البته فوری درستش کردم اما خجالت کشیدم اعصابم خورد شد

تو مهمونی هم همش حرفای با انرژی بد میشنیدم

من مهریم از خواهرشوهرام خیلی کمتره اونحا بحث مهریه شد و دیگه خودتون میدونید چ حسی آدم میشه

چیکارکنم حالم خوب شه خیلی خرابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خراب بشه مگه چی میشه چقدر الکی واسه خودت همه چیزو بزرگ کردی من گفتم حالا چه چیزایی شنیده

همشو نگفتم که

اونجا مثلا جو ی جور بود انگار مهریم کمه عب نداره عوضش شوهرم سره بهم.. اینطوری القا میکردن

خرابی ماشین چی خیلی خجالت کشیدم

ماشینه دیگه خراب میشه چیز خجالت آور و عجیبی نیست شما زیادی حساسی بحث مهریه هم شماانگار زبونتونو با خودتون نبرده بودین میتونستین راحت بگین شوهر کردم زندگی کنم  معامله کالابه کالا نیست که قیمتش پایین باشه بگن ارزون فروختی 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
همشو نگفتم کهاونجا مثلا جو ی جور بود انگار مهریم کمه عب نداره عوضش شوهرم سره بهم.. اینطوری القا میکر ...

فکر نکنم همچین منظوری داشته باشن اینجوری که تعریف کردی خودت خیلی حساسی 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
هنوزم هستن کسایی بخوان با مهریه پز بدن؟؟بگو حالا مگه میخاین جدا شین خوشحالین زیاده؟؟مهم اینه توزندگی ...

مادرشوهرم با افتخار مهریه دختراشو میگفت بعدم واس منو گفت خیلی زورم اومد 

مادرشوهرم با افتخار مهریه دختراشو میگفت بعدم واس منو گفت خیلی زورم اومد

آیا تو باید غصه بی ادبی بقیه رو بخوری؟اون آدم ضعیفه تو باید ناراحت بشی که چ گفته؟اون لحظه خدا تو رو دید که جواب ندادی بسپار بخدا حالت رو بد نکن همیشه بگو خدایا خودت آرومم کن

از وقتی اومدم شدم ی تیکه گوشت

همین دیگه ۲ شبه داری ب ی سری آدم بی ارزش فکر میکنی حواست جمع شوهرت باشه پادکست گوش کن برو قدم بزن یکم عزت نفس داشته باش تو نمیتونی دور و ورت درست کنی همینن خانواده شوهر خیلی کم شانس میارن خودتو تغییر بده بیخیال شو