2777
2789

دیگه از این زندگی لعنتی خسته شدم هیچکس منو دوست نداره خیلی تنهام، تو مدرسه هیچ دوستی ندارم  بچه های مدرسمون دختر های بدی هستن و دوست پسر دارن و چون من مثل اونا نیستم  و باهاشون نمی گردم منو اذیت می کنن  داخل خونه هم که همش دعوائه حتی خانواده ام هم منو دوست ندارن دلم میخواد خودکشی کنم اما نمی تونم از رویاهام دست بکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزومه جای تو بودم💔قدر زندگیتو بدون غصه های خیلی بزرگتری هس ...درکت میکنم چون منم تقریبا این روزاتو ...

من دارم می میرم از غصه خودم هم نمیدونم چرا حس بدی دارم این مشکلات هم بدترم میکنه

من دارم می میرم از غصه خودم هم نمیدونم چرا حس بدی دارم این مشکلات هم بدترم میکنه

میفهمم منم هم سن و سال تو ک بودم خیلی غصه میخوردم سر چیزایی ک همون گفتی و اینجور چیزا ولی،الان با خودم میگم کاش نمیکردم تو داری یکی از بهترین دورانتو میگذرونی باور کن ..دورانی ک کم غصه ترینهههههه انقد مشکلات هس ک ادم فکشم نمیکنع سعی کن زندگی کنی فقط

نمیشه که کل کلاس جوری باشن که گفتی بلاخره یکی مثل خودت پیدا میشه با اون رفیق باش اگه میتونی برو کلاسای هنری یا باشگاه مخصوصا الان که تابستونه اینجوری هم چیزای جدید یاد میگیری هم وقتت پر میشه هم کلی ادم جدید میبینی دوست میشین کم کم. واینکه تو همه خونه ها مشکل و دعوا هست تو سعی کن زوم نکنی روشون.

[QUOTE=344715081]میفهمم منم هم سن و سال تو ک بودم خیلی غصه میخوردم سر چیزایی ک همون گفتی و اینجور چیزا ولی،الان با خو ...[/از اینکه منو درک میکنی ممنونم اما من اصلا نمیدونم فرق زندگی با جهنم چیه😭😭😭

نمیشه که کل کلاس جوری باشن که گفتی بلاخره یکی مثل خودت پیدا میشه با اون رفیق باش اگه میتونی برو کلاس ...

حق با توئه کل کلاسمون اینجوری نبودن اما یکی از بچه های کلاس که خیلی دختر بدی بود و مشکل روانی هم داشت باعث شد دوستای من که دخترای خوبی بودن منو ول کنن من فقط کلاسای تابستونی درسی می رم حوصله کلاسای غیر درسی رو ندارم یعنی دوست دارما اما نمی دونم چرا انقدر بی انگیزه شدم کلاسای درسی هم چون مجبورم میرم

من روی دعوای خانواده ام زوم نمی کنم اما اونا منو قاطی دعوا میکنن