دیگه فکر میکنم همه شما این اقا و دوتا همسرش رو بشناسین من همیشه سعی میکنم بلاگرای مسموم رو دنبال نکنم اما همسر اول این اقا (همون خانم صورتی پوشه) همیشه برای من ابهام داشته همیشه تو حرفاش و تو چشماش یه حالت خاصی هست... نمیدونم من دارم بزرگش میکنم یا واقعا همینطوره قشنگ حس میکنم بر خلاف تمام اون رضایتمندی که سعی دارن به ظاهر نشون بدن اما دلش بدجوری خونه!! حتس حس میکنم هر شب بی صدا برای خودش گریه کنه... این مرده خیلی لجنه مگه نه؟ منفور و حال به هم زن!!! شما هم حس میکنین یا من دارم بزرگش میکنم؟
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه والا این حس شماست و از این خس شما دارع پول درمیاره
چشم و چال. شکم اینا رو فقط پول گرفته نه غم و احساس
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من ک بیخودی دل نمیسوزونم ، کسی ک میتونه و انقد ازادی داره که بلاگر شه قطعا طلاق گرفتن براش خیلی راحته و قطعاااا سنتی نیستن ، پس خودشون کرم دارن و راضی ان
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
هر چند وقت یه بار یکی تاپیک میزنه و یادمون میندازه تازه اصرار داره اینا و دنبال نمیکنه و فقط کنجکاوه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اتفاقا اصلاا هم اینجوری نیست این زن اگه یه ذره عزت نفس داشت یه لحظه هم تو همچنین زندگی لجنی نمیموند اینا همش سیاه بازیه از همین مسخره بازیا مگه کم درآمد دارن
'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند'