2777
2789
عنوان

رادیولوژی در بارداری

750 بازدید | 26 پست

خانما من ماه ۴ بارداری رفتم سونوگرافی

نشستم تو سالن

گردنم درد گرفت رفتم کنار دیوار تکیه دادم.

اون اتاق رادیولوژی بود و من اطلاعاتی در موردش نداشتم.

امروز دوباره رفتم سونو.

دیدم رو دیوار زده ورود افراد باردار اکیدا ممنوع.

منم به شدت ترسیدم.

بخاطر اینکه اون روز به مدت طولانی به اون دیوار تکیه دادم و در همون زمان یک نفر عکس رنگی انداخت.

یعنی خطرناکه؟

و خدایی که به شدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورد ممنوعه ،تکیه دادن که ممنوع نیست

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
میدونم عزیزم تکیه دادم به دیواری که پشتش پر از اشعه بود

این اتاقا  رو جوری ساخته شده که اشعه رد نمیشه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
اون اتاق ها عایق شده هست تا اشعه به بیرون درز نکنه دیدید زمان عکس برداری هم مسئول اون قسنت میان بیرو ...

وای توکل بخدا😭😭😭آخه تکیه داده بودم به دیوارش

و خدایی که به شدت کافیست

من این تجربه رو زیر سه ماه بودم داستم

دیگه مثل خوره ب جونم افتاده بود 

حتی جرات نداشتم ب همسرم بگم

رفتم از دکترم پرسیدم

گفت مشکل نداره مشکل داشت سقط میشد 

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
وای توکل بخدا😭😭😭آخه تکیه داده بودم به دیوارش

باور کنید هیچ اتفاقی نمیفته با تکیه دادن به اون دیوار 

اگه بیرون اون اتاقها نا امن بوده و اشعه رد میکرد که هیچ کس حاضر به کار تو اون قسمت نمیشد و بندگان خدا خیلی زود مریض میشدن برای محافظت از افرادی که اونجا کار میکنن همه ی مسائل امنیتی رعایت میشه 

من این تجربه رو زیر سه ماه بودم داستمدیگه مثل خوره ب جونم افتاده بود حتی جرات نداشتم ب همسرم بگمرفتم ...

وای خیلی استرس بدیه. بچه حالش خوبه خداروشکر؟

و خدایی که به شدت کافیست
وای خیلی استرس بدیه. بچه حالش خوبه خداروشکر؟

اره خداشکر الان ۶ سالشه ماشالا

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره