2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

خون روی مدفوع(توش رو خبر ندارم) میتونه دلیل های زیادی مثل ورم معده ، زخم معده و ... داشته باشه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

سرطان نیس با دارو خوب میشه برو دکتر

عزیزم خودم نیستم برادرم متاسفانه این مشکل براش پیش اومده بود که رفت دکتر اونم فقط قرص داد الان من تو گوگل دیدم یا تو همین سایت نوشته بودن باید آندوسکوپی اینا بشه تا معلوم بشه سرطان هست یا نه

عزیزم خودم نیستم برادرم متاسفانه این مشکل براش پیش اومده بود که رفت دکتر اونم فقط قرص داد الان من تو ...

باید کلونوسکوپی بشه تا مشخص بشه خون به چه دلیل هس؟ پولیپ، هموروئید، التهاب روده، زخم روده، زخم معده، همشون هم با دارو درمان میشن 

یعنی اونا هم این مشکلو داشتن دکتر علتشو چی گفت ؟

مامانم پولیپ بود، با کلونوسکوپی برداشتن، خون داخل مدفوع و روی مدفوع داشت، شقاق و همورویید هم نشون داد کلونوسکوپی، زنداداشم، هموروئید، التهاب روده، زخم و میکروب معده داشت، الان جفتشونم خدارو شکر درمان شدن

دکتر علتشو چی گفت ؟

خواهرمو گفته بود زخمه ولی عروس عموم نمیدونم چی بود ولی هردو خداروشکر سالمو سرحالن همه ی درداکه سرطان نیست گل

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیز میتونه هموروئید باشه،چرا سرطان به ذهنت رسید

عزیزدلم خودم این مشکلو ندارم برادرم متاسفانه این مشکل براش پیش اومده چون یدونه برادرم دارم خیلی برامون عزیزه تو سایت و گوگل نوشته بود احتمالا سرطان روده

باید کلونوسکوپی بشه تا مشخص بشه خون به چه دلیل هس؟ پولیپ، هموروئید، التهاب روده، زخم روده، زخم معده، ...

دکتر نگفته بره آزمایش یا کلونوسکوپی فک کنم باید بره یه دکتر دیگه