من کلاس شیشم بودم برام خریدن بابام می گفت بچه نباید خنگ باشه تو همون سن و سال هم از مدرسه هم گوشی چشم و گوشم باز شد هر چیزی که نباید دیدم دوران امتحانات هم یه روز هم گوشی نگرفتن ازم معدلم کمتر از ۱۹/۵ نبود هیچوقتم سمت پسرا و چرت و پرتا نرفتم
می خوام بگم بچه باید عاقل باشه هوشیار باشه گوشی داشته باشه مشکلی نیست اگر بچه ایه که سر و گوشش می جنبه یه کم دیر تر بهتر ولی در کل محدودش نکن تو مدرسه بین بچه ها خنگ نباشه دو تا فحش دادن بدونه چیه جواب بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه هام چون برمیدارن با گوشیم بازی میکنن گاهی شده شبکه ها اجتماعی عکس پست کردن براشون گوشی گرفتیم بدون نت و سیم فقط بازی میکنن بزرگه هم ده سالشه گاعی با نت من میره روبیکا بستگی داره والدین چجوری نظارت کنن همسناشون همشون گوشی دارن تو درو همسایه اما من گوگل و کروم همه چی ک ب نت مربوطه غیر فعال کردم فقط گاهی روبیکا
خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من ۱۵ برام خریدن درگیر فضای مجازی و روابط نشدم ولی خب عوضش کلی فیلم و سریال می دیدم که به درسم لطمه زد الان میگم کاش تا بعد از کنکورم گوشی نداشتم
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤
من خودم از ۱۰.. پافشاری میکردم ..الان که کنکوریم پشیمونم
سلام عزیزم تو اون زمان که پافشاری کردین به نظرتون پدر مادرتون چه رفتاری داشتن خوب بود؟ یا حتی بعد از این که براتون خریدن چه جوری شما رو محدود میکردن؟ دخترم الان گوشی داره از ده سالگی به خاطر کرونا و مدرسه و... اسیزده سالشه ..لان هر چی میخوام محدودش کنم گارد میگیره دوست داره همش با گوشی باشه از نظرش من مامان بدی هستم که حتی با زبان خوش بهش میگم تایم مشخصی رو استفاده کن .. میدونمم که در آینده مثل شما پشیمون میشه ولی الانشو نمیدونم چه جوری نجاتش بدم