2777
2789

من کلاس شیشم بودم برام خریدن بابام می گفت بچه نباید خنگ باشه تو همون سن و سال هم از مدرسه هم گوشی چشم و گوشم باز شد هر چیزی که نباید دیدم دوران امتحانات هم یه روز هم گوشی نگرفتن ازم معدلم کمتر از ۱۹/۵ نبود هیچوقتم سمت پسرا و چرت و پرتا نرفتم 

می خوام بگم بچه باید عاقل باشه هوشیار باشه گوشی داشته باشه مشکلی نیست اگر بچه ایه که سر و گوشش می جنبه یه کم دیر تر بهتر ولی در کل محدودش نکن تو مدرسه بین بچه ها خنگ نباشه دو تا فحش دادن بدونه چیه جواب بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هام چون برمیدارن با گوشیم بازی میکنن گاهی شده شبکه ها اجتماعی عکس پست کردن براشون گوشی گرفتیم بدون نت و سیم فقط بازی میکنن بزرگه هم ده سالشه گاعی با نت من میره روبیکا بستگی داره والدین چجوری نظارت کنن همسناشون همشون گوشی دارن تو درو همسایه اما من گوگل و کروم همه چی ک ب نت مربوطه غیر فعال کردم فقط گاهی روبیکا

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
نه تو دو خدا بچه تو این سن گوشی خیلی براش سم

والا خودمم داشتم سم نبود اتفاقا لازمه توی این دوره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

18 خوبه 

پسر بزرگم 8 سالش اصلا گوشی دستش نمیدم

همش میگفت چرا پسر داییم داره دوستم داره

من هم گفتمش اونا فردا مغزشون کوچولو

میشه ضرر داره واسه بچه ها دیگه بهونه نمیکنه

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

مامانم برا داداش 13 سالم گوشی خریده چون پسره . بعد من بدبخت که شب و روز جلوش زجه میزدم برام گوشی ن ...

لایک ب امضات چون این که بگن وا دبگه بچه میخاستی چکار ادم دلش میخاد با ۱۸چرخ از روشون رد بشه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من ۱۵ برام خریدن درگیر فضای مجازی و روابط نشدم ولی خب عوضش کلی فیلم و سریال می دیدم که به درسم لطمه زد الان میگم کاش تا بعد از کنکورم گوشی نداشتم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
والا خودمم داشتم سم نبود اتفاقا لازمه توی این دوره

خوب این نظر شماست و قابل احترام 

ولی در کل الان اینقدر تو این گوشی همه چیز هست ادم میترسه و اینکه گوشی دست بگیرن دبگه به درس اهمیت نمیدن

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
خوب این نظر شماست و قابل احترام ولی در کل الان اینقدر تو این گوشی همه چیز هست ادم میترسه و اینکه گوش ...

هم گوشی داشتیم هم اینترنت هم زمان ما فیسبوک بود بدتر از الانم بود نه طوریمون شد نه از درس عقب افتادیم

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من خودم از ۱۰‌.. پافشاری میکردم ..‌الان که کنکوریم پشیمونم

سلام عزیزم تو اون زمان که پافشاری کردین به نظرتون پدر مادرتون چه رفتاری داشتن خوب بود؟ یا حتی بعد از این که براتون خریدن چه جوری شما رو محدود میکردن؟ دخترم الان گوشی داره از ده سالگی به خاطر  کرونا و مدرسه و... اسیزده سالشه ..لان هر چی میخوام محدودش کنم گارد میگیره دوست داره همش با گوشی باشه از نظرش من مامان بدی هستم که حتی با زبان خوش بهش میگم تایم مشخصی رو استفاده کن .. میدونمم که در آینده مثل شما پشیمون میشه ولی الانشو نمیدونم چه جوری نجاتش بدم