2777
2789

سلام بچه ها خوبید اینجا دختر هست که تو خوابگاه باشه یا کلا شهرستانی باشه و تهران ساکن باشه تو خوابگاه یا خونه گرفته باش ه با دوستاش؟؟

سلام بله 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

سلام بله

تهران چحوریه مثلا بخای ی شغل پیدا کنی و خوابگاه یا خونه بگیری؟؟؟ اصلا میصرفه؟ چون پول خوابگاه اینا دیدم زیاده بعد یچیزی مال کدوم شهری اصالتا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران چحوریه مثلا بخای ی شغل پیدا کنی و خوابگاه یا خونه بگیری؟؟؟ اصلا میصرفه؟ چون پول خوابگاه اینا د ...

بستگی داره شغلتون چیه 

من تبریز 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بستگی داره شغلتون چیه من تبریز

نمیدونم هر شغلی که مناسب باشه مرتبط با رشته امم که بهتر ولی همش فک میکنم پول اجاره خورد خوراک و... هیچی اخرش نمیمونه برا ادم تهش طبق وزارت کار بدن 😕

نمیدونم هر شغلی که مناسب باشه مرتبط با رشته امم که بهتر ولی همش فک میکنم پول اجاره خورد خوراک و... ه ...

ببین میتونم بپرسم رشتت چیه بهتر راهنماییت کنم 

کجا درس خوندی 

اینا خیلی تعیین کننده هستش واسه پیدا کردن کار 

ببین میتونم بپرسم رشتت چیه بهتر راهنماییت کنم کجا درس خوندی اینا خیلی تعیین کننده هستش واسه پیدا کرد ...

من مهندسی صنایع غذایی خوندم هیچ سابقه کاری ام ندارم دوستم میگه نمیتونی دووم بیاری تو محیط کارخونه😢😢😢 واس این گفتم برم منشی چیزی 😕