همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تهران چحوریه مثلا بخای ی شغل پیدا کنی و خوابگاه یا خونه بگیری؟؟؟ اصلا میصرفه؟ چون پول خوابگاه اینا د ...
بستگی داره شغلتون چیه
من تبریز
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
نمیدونم هر شغلی که مناسب باشه مرتبط با رشته امم که بهتر ولی همش فک میکنم پول اجاره خورد خوراک و... ه ...
ببین میتونم بپرسم رشتت چیه بهتر راهنماییت کنم
کجا درس خوندی
اینا خیلی تعیین کننده هستش واسه پیدا کردن کار