یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مستقیم نمیگه نمیریم یا نمیبرمت ولی یا میگه آخرهفته یا میگه کار دارم همش بهونه هربار به مامانم میگم تو بیا اونم میاد ولی میگه منم دلم میخواد دخترم بیاد خونم منم هی میگم بخدا این سری فلان کار پیش اومد😭
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
نمیزاره تنها برم حتی برای یه خرید الکی هم تنها نمیرم نمیخوام دوباره بینشون اختلاف بیفته
چ بد یعنی همسرت احساسات ی مادر ودختر درک نمیکنه بنطرم بشین منطقی باش حرف بزن ک آیا اونم قبول میکنه ک خونه پدر ومادرش نره وسال ب سال پاشو خونه مادرش نذاره
چ بد یعنی همسرت احساسات ی مادر ودختر درک نمیکنه بنطرم بشین منطقی باش حرف بزن ک آیا اونم قبول میکنه ...
همیشه این حرفارو میزنم حتی خود مامانمم بهش گفته تو اگه نمیری خونه مامانت خونه منم نیا میگه منکه نگفتم نمیآیم یا این حرفا ولی هربار ی بهونه میاره که من چیزی نگم دیگ
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
چجوری باهاش حرف بزنم ک یکم دلش به رحم بیاد ببرم😭نمیتونم داد بزنم زود گریم میگیره اونم عصبیه قاطی می ...
باهاش منطقی صحبت کن بگو احساسات مادر و دخترو درک کنه داد و بیداد کارو حل نمیکنه اروم و باحوصله با هم حرف بزنین یا اصلا بگو که تو خودت راضی میشی مادرتو نبینی و دلش بشکنه بگه دورازجون وقتی مردم بیای دیگه فایده نداره باید قانع کنیش