2777
2789
عنوان

بنطرتون چه کلاسی برم

574 بازدید | 62 پست

میمونم خونه احساس ناراحتی میکنم.. 

تنگی نفس میگیرم، تپش قلبو، سردردو سرگیجه هم دارم

بعد تالاسمی هم دارم کم تحرک هم هستم ینی عصابم بهم میریزهه وقتی میشینم خونه 

بنظرتون چیکارکنم ؟

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

لطفا برام ویژه دعا کنید خواهش میکنم😢😢😢

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه برو کلاس زبان پیاده روی

باشگا اخه کسی همسن من نیست بعد نمیتونم احساس تنهایی بهم دست میده، احساس میکنم وجود ندارم یا نیستم 

کلاس زبان که اصلا کسل‌کنندست 

پیاده روی هم بیحال میشم یکم

( یچیزی مثل کلاس رقص باشه هیجانی )

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
شنا موسیقی ورزشی مثل والیبال اینا

شنا که اصلا نمیتونم عفونت اینا میگیرم

موسیقی بهش فکرنکردم 

والیبال فکرنمیکنم توی محل باشه 

( با مامانم هم نمیتونم روراست بگم دوست دارم برم نارج ازمحل کلاس دعوام میکنه میگه احمقی فلانی.. )

والیبالموسیقیباشگاه

والیبال که نه.. موسیقیم نمیدونم دوست داشته باشم

باشگاهم نشیمون میشم برم

خودت ببین بیشتر به چیا علاقه داریاز بین همونا یکی یا دوتا انتخاب کن برو

یه ادم ناراحتیم نمیدونم چی دوست دارم، علاقه دارم.. 

اخه کسیم ندارم که 

شنا که اصلا نمیتونم عفونت اینا میگیرمموسیقی بهش فکرنکردم والیبال فکرنمیکنم توی محل باشه ( با مامانم ...

چقدر ترسویی🥲 نمی‌دونم ریشه تو چی داره ولی شجاع باش از کجا می‌دونی عفونت میگیری هزارتا دلیل نیار یه کلاس روانشناس برو دوتا کتاب بخون چقدر استرسی هستی خودت و نجات بده جسارت داشته باش

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️