2777
2789
عنوان

با چشمک پنهانی💔

141 بازدید | 8 پست

پشت سر من 

ایستاده بود

با تکان چند انگشتی ،

با چشمک پنهانی،

و اشارات ابروانی

به او گفت:

"که من دیوانه ام"

🫠🫠

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

بگه 

مستقیمم بهم بگن .

خیالی نیس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بگه مستقیمم بهم بگن . خیالی نیس

ناراحت نمیشی یکی که خیلی بهش ایمان داشتی 

پشت سرت به همه بگه این هیچی حالیش نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نمیشی یکی که خیلی بهش ایمان داشتی پشت سرت به همه بگه این هیچی حالیش نیست؟

کسی ک دوسش دارم آرع 

ولی بقیه نه 

اونی ک دوسش دارم بهم ی بار گفت کودن ، بهش گفتم  اره من کودنم  ولی تو عاشق همین کودنی ، در جا خندید گفت قربونشم میرم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

زیباست .

امشب افتاده به‌جانم تب یادت ، چه کنم؟
من ندارم به‌غم ِ هجرِ تو عادت ، چه کنم؟

روزگاری‌ست که دیــوانه و بیمــار تواَم
مانده‌ام گر تو نیایی به عیادت ، چه کنم؟

گشته کابوس شبم ، دست‌ِتو در دست رقیب
آتشم می‌زنـد این حس حسادت ، چه کنم؟

عمر و جانم به‌فدایت همه ، ای دوست بگو
باچنین وسوسه‌ی عرض ارادت ، چه کنم؟

تا به‌دل مهر تو برجاست ، تورا می‌طلبم
دوست دارم که شَوَم وفق مرادت ، چه کنم؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

زیباست .امشب افتاده به‌جانم تب یادت ، چه کنم؟من ندارم به‌غم ِ هجرِ تو عادت ، چه کنم؟روزگاری‌ست که دی ...

چقدر قشنگ بود🙂

چقدر قشنگ بود🙂

خواهش می‌کنم ، حال و هوای شعر وقتی با حال وهوای دلت همخونی داشته باشه دلنشین‌تر به نظر می‌رسه برا همین این یکی از شعرایی‌ه که تا ابد دوست می‌دارم :

ای آنکه مرا  بـُـرده‌ای از یاد  کجایی؟
بیـگانه شدی؟ دست مریزاد ! کجایی؟

در دام تــواَم  نیست مـرا راه‌ِگریزی
من عاشق این دام‌و توصیّاد  کجایی؟

محبوس شدم گوشه‌ی ویرانه‌ی عشقت
آوار ِ‌غمت بـر ســـرم افتـــاد  کجایی؟

آسـودگی‌ام   زنـدگی‌ام    دار و ندارم
در راه ِتو دادم همه بـر بــاد    کجایی؟

اینجا چه‌کنـم!  ازکه بگیـرم  خبرت‌را؟
از دستِ‌تو و نازِتو فریــــاد   کجایی؟

دانم که مـرا  بی‌خبـری می‌کُشـد آخر
دیـوانه شدم  خانه‌ات آباد    کجایی ؟ 😔

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خواهش می‌کنم ، حال و هوای شعر وقتی با حال وهوای دلت همخونی داشته باشه دلنشین‌تر به نظر می‌رسه برا هم ...

شعرا چقدر حرف دل میزنن یاد اون شعره افتادم یه قسمتش میگفت تو با قلب ویرانه ی من چه کردی؟ تو با بال پروانه من چه کردی؟🥲💔

شعرا چقدر حرف دل میزنن یاد اون شعره افتادم یه قسمتش میگفت تو با قلب ویرانه ی من چه کردی؟ تو با بال پ ...

تو با قلب ویرانه‌ی من چه کردی؟

ببین عشق دیوانه‌ی من چه کردی

در ابریشم عادت آسوده بودم …

تو با بال پروانه‌ی من چه کردی؟

ننوشیده از جام چشم تو مستم

خمار است میخانه‌ی من ، چه کردی؟

مگر لایق تکیه دادن نبودم؟

تو با حسرت شانه‌ی من چه کردی؟

مرا خسته کردی و خود خسته رفتی

سفر کرده ، باخانه‌ی من چه کردی؟

جهان من از گریه‌ات خیس باران

تو با سقف کاشانه‌ی من چه کردی؟