2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر همینه که اکس ت هست عزیزم بخاطر اینکه رفتنی باید بره . دوست مشترک نباید بهت میگفت این رفتار چیه اخه ادم دلش میشکنه 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

همینکه مقایسه میکنه یعنی هنوز به تو فکر میکنه

خیلی امروز جلو دوستم خورد شدم 

میدونی مریضهععع فک کن چند وقت پیش بهش زنگ زدم سر ی موضوعی گفتم وارد رابطه شدی ؟ گفت ن بعد تو انگار اصلا نمیشه کلت مریضع اخه من خیلی تو رابطع احساسی و لوسم ولی این دوست دختر جدیدش خیلی خشکه و به نظرم ایشون کار درستی میکنه

ببین طرف رفت با رفیق صمیمیم که از هر لحاظ از من پایین تر بود 

از هر لحاظ هاااا

دختره کل شهر رو آباد کرده بود 

بعد زنگ زد بم گف این دختره خیلی بهتر از تویهه ۱۰۰برابر از تو بهتره و ...منم گفتم معلومه که این میگی حق هم داری آخه اون نیازاتو برطرف می‌کنه من تن به خواسته هات نمیدادم

بعد با اون دختره کات کرد

چند وقت پیش زنگ زد التماس کرد و و ....که بیا برگردیم بهم منم در جواب فقط بهش خندیدم همین:)!

می‌دونی خلایق هرچه لایق 

بحثه لیاقته.

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

خب منطقیه شما از هم جدا شدین..اگه میگفت تو از پارتنرش بهتری در حق پارتنرش بد کرده بود!

اصلا طرف حق نداره راجب من حرف بزنه مگه من پشتش بد گفتم ؟ ن طرف من کلا بیشغور بود و مریض بود فک کن ص روز پیش سر ی موضوعی بهش زنگ زدم بعد گفتم وارد رابطه شدی گفت ن انگاری بعد تو اصلا نمیشه بعدشم گفت شبت خوش زیبا خوب این بیشعوریشه

بخاطر همینه که اکس ت هست عزیزم بخاطر اینکه رفتنی باید بره . دوست مشترک نباید بهت میگفت این رفتار چیه ...

اونکه ۱۰۰ درصد ولی بحث من اینه طرف من مریض بود ۲ روز پیش بش زنگ زدم سر یموضوعی گفتم وارد رابطه شدی گفت ن انگار بعد تو دیگه قرارع نشه شبت خوش زیبا ترین خوب این مریضعههه

اهمیت نده

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اونکه ۱۰۰ درصد ولی بحث من اینه طرف من مریض بود ۲ روز پیش بش زنگ زدم سر یموضوعی گفتم وارد رابطه شدی گ ...

نمیدونم عزیزم خدا شفا بده ایشون رو اما من باور نمیکنم آقایون بازیگرای زبردستی هستن 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••