2777
2789
ممنونم عزیزم

خواهشمندم گلم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشی اره چده؟؟؟ اگر توای بسینی دست دوم بسین هم ارزانه هم تونیدن مدل بان بسینی حداقل

دس دوم بسین قابه عوض که بوده نو نو😂

و علی مه a10دیرم اقره داسه زمین خدا بیوشه بس وله هیوچه په ناتگه ضد گلوله ناوه نامه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
مزخرفه هواوی فک نکنم کسی داشته باشع هواوی دیگه

قیمتاش که بالاست🫤

حتما طرفدار داره 

اما به قول شما مزخرف ترین برنده 

فقط آیفون و سامسونگ 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

گوشی اره چده؟؟؟ اگر توای بسینی دست دوم بسین هم ارزانه هم تونیدن مدل بان بسینی حداقلدس دوم بسین قابه ...

ارای دیوتم توام، ولای ناوتمه توام سورپرایز کم، ولی یه گوشی در حد هفت هشت تمن توام

شویم اویشه دست دوم خوب نیه هی یه ارزان قیمته ارای سینم

خوم اویشم a13 حالا بزام چه کیم

قیمتاش که بالاست🫤حتما طرفدار داره اما به قول شما مزخرف ترین برنده فقط آیفون و سامسونگ

والا من ۹سال پیش داشتم هواوی الان ندیدم کسی داشته باشع ازش 

ارای دیوتم توام، ولای ناوتمه توام سورپرایز کم، ولی یه گوشی در حد هفت هشت تمن توامشویم اویشه دست دوم ...

دالگ همیشه بدبخته وعلی 

کوره دس دومه بسین وله تمیز یکمیش ل پیولگدان مینیدو 

وله منال گوشی نیاشتو خاسه حالا دی خودان زانین

چند سالیه ؟؟؟

دالگ همیشه بدبخته وعلی کوره دس دومه بسین وله تمیز یکمیش ل پیولگدان مینیدو وله منال گوشی نیاشتو خاسه ...

وتم دسه دوم زیاد خوشم نماید امکان دیره خراپ بود ایدف باید هی هزینه بکید

خومیش زانم هنوز زویه ارا گوشی ولی دوسگانه گشت دیرن، اقره اویشی گوشی توام خوم مسر بیمه ارای بسینم ولی خو وعوارض بدیشه خبر دیرم، ولی مجبورم

دوازه ساله

وتم دسه دوم زیاد خوشم نماید امکان دیره خراپ بود ایدف باید هی هزینه بکیدخومیش زانم هنوز زویه ارا گوشی ...

منال انان دی نگذره متاسفانه گناه دیره ارای بسین تقصیره نیه ولا گیشته موبایل دیرن یوش دوست دیره

گوشی ارزان فرس کوره 

تا هفت تمنیش خوبه

گوشی ارزان فرس کوره 

و خدا مه جی ۵دیرم ال سی دیه شکیاس نزیک بیواتای هه دامه پید مشکلیش نیره هزینه ۱۲۰۰ ال سی دی اصل البته وله معلوم نیه هه هایده کوووو هیوچو بان دسم نکی 

گوشی ارزان فرس کوره و خدا مه جی ۵دیرم ال سی دیه شکیاس نزیک بیواتای هه دامه پید مشکلیش نیره هزینه ۱۲۰ ...

وای خدااا ممنوندم

خو جی پنج دیره، اویشه یکی ترک توام ایمیش محبوریم دستوری اجرا کیمن