2777
2789

سلام می‌دونم طولانیه اما توروخدا کسی که می‌تونه بهم کمک کنه خانوما من امروز عضو این سایت شدم چون هیچ مشاوره و کسی تو خانواده نمیتونم باهاش صحبت کنم هیچ همدمی ندارم ، مادرم‌ روانپزشکه اما منو روانی کرده به حدی که روزی نیست تو دستشویی گریه نکنم ، من حتی نمیتونم با صدای بلند گریه کنم ، اگر هم بخوام از کسی کمک بگیرم میرن به والدینم میگن چون تو خونواده ما همه با هم دشمنن ، من از بچگی دختر خیلی پر انرژی و برونگرا و یه جورایی بیش فعال بودم و هستم اما به دلیل رفتار های غیر عمد و عمدی والدینم کاملا منزوی و آدم به شدت استرسی هستم طوری که با دیدن یه پشه تو ماشین جیغ و داد را میندارم ، سابق خیلی خوب اوضاع رو مدیریت میکردم و آدم شجاع و پر حرفی بودم اما الان حتی چیزی دستم میگیرم آنقدر دستام سست و یخ شدن سریع از دستم میفتن یا فراموشی گرفتم و انگیزه مو از دست دادم بعد از اینکه کلی منو تحقیر میکنن و فشار بهم میارن که از هر لحاظ باید بهترین باشم و هیچ‌ نقصی نداشته باشم من رو به یک آدم کمالگرای عصبی تبدیل کرده ، چیزی هم میگم آنقدر میگن ما پول کلاستو می‌دیم و برات لباس می‌خریم و که حس گناه بهم دست میده حس اضافی و مزاحم بودن ، حس غریبه بودن انگار می‌خوام برم تو خونه دیگه زندگی کنم ، تنهایی رو هم دوست ندارم دلم نمی‌خواد فکر کنم هیچ کس رو ندارم ، پیش خودم میگم من هنوز ۱۵ سالمه و بچم دلم میخواد محیط شاد و آرومی داشته باشم اما دچار حملات پانیک میشم و روزی نیست حالت تهوع نداشته باشم ، ریزش مو و خود ارضایی دیگه نمی‌دونم چه بلایی به سرم اومده 😭 چیکار کنم ، شدم آدم ترسو و مضطرب و کمالگرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه کمکم کنید

عزیزم خودت باش برو دنبال علائق خودت حالادرسته اولش یکم سخته مخالفت میکنن خانوادت ولی بهترازاینه که خودتو ازلین ببری مادر روانپزشکی که درد بچه خودشه نفهمه دو پول نمی ارزه_ببین چی خوشحالت میکنه چجور درس،بخونی چه ورزشی بری چکارکنی چیزایی که خودت دوست داری ولی طرف چیزای منفی نرو 

چجوری ، به من اجازه نمیدن تا دم در برم یا زیاد نمی‌زارن حتی تو اتاق بمونم

واقعا نمیدونم چی بگم. مادرت باید درد تو رو درمان کنه که اونم این مدلیه. آنلاین میتونی با یه دکتر در ارتباط باشی؟

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

پس مادرت چه روانپزشکیه که نمیتونه درکت کنه؟؟بدبخت مراجعین مامانت

همشون میگن مامانم عالیه و مشکلشون هم واقعا حل شده و یه جورایی دیگران مامانم رو به عنوان زن خوش برخورد و شاد میشناسن چون تو مهمونی و تو مطب کاملا شخصیتش تغییر می‌کنه و جوری که همه میگن خوش به حالت چه مامان باحالی داری درحالیکه اینطور نیست 

واقعا نمیدونم چی بگم. مادرت باید درد تو رو درمان کنه که اونم این مدلیه. آنلاین میتونی با یه دکتر در ...

همشون پولی هستن من هم تو خونه اجاره هیچی رو ندارم چطور پول مشاور بدم