2777
2789

هر وقت دلم میگیره شوخرم بدتر میکنه شرایطو و حتما یه دعوایی راه میندازه

کلا مرد سرد و ساکتیه 

امروزم مثلا دید ناراحتم اومد حرف بزنه باهام

کلا حرفش این بود گذشته رو ول کن و بخاطر اشتباهاتش عذر نخواست که هیچ بلکه طلبکارم بود 

گفت مادر خوبی نیستی منم گفتم چون شوهر خوبی ندارم  آخرشم دوتا زد تو سرم و به بابامم فحش داد

گفتم بمیرم گفت به جهنم

گفت یه جور میکشمت که انگار سگ کشتم

و بعد گفت نه با بابات نبودم فحشو البته منم به باباش همون فحشو دادم...

یه چند دقیقه بعد اومد ی بوس الکی از سرم کرد و گفت ببخشید و داشت میرفت که یه 🖕 بهش نشون دادم و درم روش قفل کردم 

خدای نکرده جای من بودید چجور ادامه میدادید

دوتا بچه ۴ سال ازش دارم و شاغلم 

از طلاق خیلی میترسم دلم برای بچه هام خیلی میسوزه ولی زندگیمم درست بشو نیست دیگه چکارکنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر و پدر عجیبی هستید!

این رفتار در شان شخصی که فرزند داره نیست

نوجوون ک نیستید! میتونید اصلاح کنید خودتونو

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ببخشید فضولی میکنما ولی رابطه ای که بهت آسیب میرسونه فایده نداره. طلاق هم ترسی نداره. وقتی بتونی از لحاظ مالی احساسی بچه هاتو تامین کنی چرا باید دلت به حالشون بسوزه؟ وقتی خودت مستقلی دیگه نباید پای همچین رابطه ای بایستی. یه رابطه باید باعث آرامشت بشه نه مایه ی عذابت

احتمالا از این مردایی هست که زود عصبی میشه زودم پشیمون میشه 

اینو بهت بگم عزیزم هر مردی یه قلقی داره هر مردی یه نقطه ضعفی داره یه اخلاق بدی نداره

خودمون هم بین این همه اخلاق خوب اخلاقای بد هم داریم 

دیگه حالا شما به خاطر بچه هات سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی و عصبانیش نکنی 

مشاوره هم برید 

مشخصه زودم از کارش پشیمون میشه 

احتمالا از این مردایی هست که زود عصبی میشه زودم پشیمون میشه اینو بهت بگم عزیزم هر مردی یه قلقی داره ...

آره پشیمون میشه ولی من یادم نمیره کاراش  حرفاش هیچ سعی هم نمیکنه از دلم دربیاره افسردگی دارم 

آره پشیمون میشه ولی من یادم نمیره کاراش حرفاش هیچ سعی هم نمیکنه از دلم دربیاره افسردگی دارم

اینحوری فقط داری به خودت و بچه هات آسیب میزنی

تو این شرایط جدا بهترینه از نظر من