2777
2789
عنوان

جاری داشتن خیلی حس بدیه

549 بازدید | 20 پست

تازه جاری دار شدم یه ادم دروغگوییه 

هرچی میشه شوهرم پیششونه میاد بهم میگه ولی جاریم میاد دروغ میگه یا پنهون کاری میکنه 

بعد خودشم انقدر خوب جلوه میده انگار کیه 

من حسود نیستم ولی بدم میاد همش به شوهرم پیام میده حالشو میپرسه برادرشوهرمم خو اصلا به ادما نرفته گند زده تپ زندگیمون یه ادم مرموزیه خدا نجاتم بده مادر شوهرمم میاد همش بامن درددل میکنه میگه اینجورن اونجورن پسرم عقلش کمه خو من چیکارکنم الان این وسط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بدم میاد چه دلیلی داره پیام بده حال همسر آدمو بپرسه.واسه منم تا حرفشون میشد به شوهرم پیام میداد در مورد شوهرش بد میگفت دمش رو چیدم.به همسرم گفت جوابشو نده خودتو قاطی نکن دو روز دیگه خوب میشن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
منم بدم میاد چه دلیلی داره پیام بده حال همسر آدمو بپرسه.واسه منم تا حرفشون میشد به شوهرم پیام میداد ...

واقعا چقدر مارموکلن بعضیا بلا نسبت شما و جمع نی نی سایت

من جاریمو ۳ ماه یکبار خونه مادر شوهرم میبینم و بس 

۸ بار دعوتش کردم دیدم قرار نیست پس بده  منم دیگه دعوتش نکردم

خیلی دوست داره آدمها رو بچزونه  بسوزونه با زبانش

بعد بیا ببین  چه نمازی میخونه 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
بهش رو‌نده چرا به شوهرت پیام میده دختره جوگیره یکم بگذره خودش فاصله میگیره

والا نمیدونم یه سری تو عروسیشون دیدم بوس فرستاد برا شوهرم نمیدونم هواسش نبود یا چی پیش شوهرشم بود گفت خدافظ داداشی بوس فرستاد دختره ...