2777
2789
عنوان

ورزش مناسب برای لاغری

43 بازدید | 10 پست

سلام خدمت آبجی خواهرای نی نی سایتیی 

بچه ها من وزنم ۵۶ دوس دارم به ۴۸ با ۴۹ برسونم خودمو و بدنم فرم بگیره ولی حقیقتا نمی‌دونم چه رشته ای برم که بتونم به نتیجه دلخواهم برسم میشه لطفا راهنمایی کنیددد مرسییی🥰💜

ای خدا من۵۸ بودم بارژیم خودمو ۶۸ کردم حالا مثل سگ پشیمونم ولی ۵۶ که لاغری قدت چنده؟

منظورت ۴۸ گلم؟واقعا؟😭🫠

۱۶۴ عزیزم کلا هیکلم و قدم اینا بهم میخوره ولی خودم چون یکم شکم دارم دوست دارم تخت بشه شکمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا من۵۸ بودم بارژیم خودمو ۶۸ کردم حالا مثل سگ پشیمونم ولی ۵۶ که لاغری قدت چنده؟

منم دقیقا۵۵بودم الان ۶۵ولی راضی ام، چون بدنسازی رفتم الان خیلی خوشتیپ شدم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
یعنی بنظرت لاغر نکنم خودمو؟ شکمم مثل قبل لاین ورزشی نداره دلم‌میسوزه

منم یکم شکم زدم ولی عوضش الان بدنم خیلی فرم خوبی گرفته، قند و چربی رو حذف کن ،برنج و نون کمتر بخور شکمت تخت میشه،من یه هفتس شروع کردم ک فقط شکمم تخت شه، ورزشا هوازی رو بعد از روزایی ک بالا تنه داری بزن 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم یکم شکم زدم ولی عوضش الان بدنم خیلی فرم خوبی گرفته، قند و چربی رو حذف کن ،برنج و نون کمتر بخور ش ...

اره منم هیکلم‌عالی شده ولی با اینحال دلم قبلمومیخواد من چندین روزه رژیمم فقط یکم ناهار میخورم واب و‌چای وهویج 😕

ورزشم هرروز توخونه انجام‌میدم باشگاهمون تعطیله ان شالله به ۶۲برسم‌احتمالا راضی شم بعدش میرم‌بدنسازی و سفت میکنم بدنمو

دم به دقیقه متر دستمه دور‌شکممو اندازه میگیرم ولی به چشم خویشتن‌میبینم‌باسنمم‌هرروز‌داره آب میره😄

اره منم هیکلم‌عالی شده ولی با اینحال دلم قبلمومیخواد من چندین روزه رژیمم فقط یکم ناهار میخورم واب و‌ ...

آره خب چربی سوزی ک دست تو نیس انتخاب کنی از کجا آب شه بره😆 ولی اگ پروتیین ب اندازه بخوری باسنت آب نمیشه، من رژیم نمیگیرم چون واقعا بعد باشگاه ب شدت گشنه م میشه، سالم خوری میکنم چنروزه پناه برخدا😆

آره خب چربی سوزی ک دست تو نیس انتخاب کنی از کجا آب شه بره😆 ولی اگ پروتیین ب اندازه بخوری باسنت آب ن ...

باشه عزیزم سعی میکنم پروتئین بیشتر مصرف کنم ان شالله به وزن وهیکل دلخواهمون خیلی زود برسیم😘😘😘راستی همینکه سالم خوری میکنه عالیه منم همون یه وعده ناهارم سالم ‌ودرست درمون کردم

باشه عزیزم سعی میکنم پروتئین بیشتر مصرف کنم ان شالله به وزن وهیکل دلخواهمون خیلی زود برسیم😘😘😘راست ...

ان شاالله عزیزم ، اره عالیه، شام و سبک کنیم حله🤣