2777
2789

سلام خانم های عزیز 

من واقعا نگران بلوغ زود رس پسرم هستم هر کسی هر تجربه ای داره بهم بگه . هم از علائم بلوغی که در پسر وجود داره بگین چی هست و هم تجربه ی کسایی که از آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس دارین لطفا دریغ نکنید.

سلام پسرت مگه چند سالشه 

پسر من ۱۰ سالگی رشد موی زاید داشت قسمت آلت تناسلی 

بردم غدد آزمایش بلوغ انجام داد ، بلوغ شروع نشده بود 

دکتر غدد با دیدن آلت تناسلی تشخیص بلوغ میده 

سلام پسرت مگه چند سالشه پسر من ۱۰ سالگی رشد موی زاید داشت قسمت آلت تناسلی بردم غدد آزمایش بلوغ انجام ...

سلام عزیزم پسر من فقط شش سالشه ولی هم موی زائد نازک قسمت آلت تناسلی داره هم یه کم پشت لبش موهاش بلند و یه کم سیاه شده. واقعا نگرانم نمیدونم چکار کنم. شوهرم اصلا همراهی نمیکنه ببرمش دکتر غدد. میگه چرت و پرت میگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسرت مگه چند سالشه پسر من ۱۰ سالگی رشد موی زاید داشت قسمت آلت تناسلی بردم غدد آزمایش بلوغ انجام ...

خواهش میکنم اگه اطلاعات دیگه ای داری بهم بده.

بچه ی شما الان چند سالشه؟ آیا الان بلوغش شروع شده یا نه؟

دیگه چه علامت دیگه ای داره.؟ پشت لبش هم حس کردین یه کم سبز شده و موهاش بلند شده؟

سلام عزیزم پسر من فقط شش سالشه ولی هم موی زائد نازک قسمت آلت تناسلی داره هم یه کم پشت لبش موهاش بلند ...

موی نازک‌‌ نشانه بلوغ نیست شاید پر مو هستش و اینکه بچه‌های پسر همه‌ پشت لبشون یکمی مو دارن

خواهش میکنم اگه اطلاعات دیگه ای داری بهم بده.بچه ی شما الان چند سالشه؟ آیا الان بلوغش شروع شده یا نه ...

می‌دونی مو همیشه نشانه بلوغ نیست 

یوقت هایی  بخاطر غدد فوق کلیوی که با آزمایش مشخص میشه 

پسر من با اینکه رشد مو داشت الان هم داره آزمایش داد نه بلوغ شروع شده بود و نه علت غدد فوق کلیوی بود و دکتر گفت طبیعی 

موی نازک‌‌ نشانه بلوغ نیست شاید پر مو هستش و اینکه بچه‌های پسر همه‌ پشت لبشون یکمی مو دارن

آخه به همه ی بچه ها توجه میکنم ولی واقعا پشت لبش موهاش بلند شده. بدنش هم کلا موهاش زیاد شده. به قسمت آلتش هم دقت کردم کمی موهای نازک ولی یه کم بلند داره. ولی پشت لبش واقعا نگرانم کرده. زیر بغلش ولی چیزی نیست

آخه به همه ی بچه ها توجه میکنم ولی واقعا پشت لبش موهاش بلند شده. بدنش هم کلا موهاش زیاد شده. به قسمت ...

پس حتما بخاطر پر مو بودنش ببین پسر من الان ۱۱ سالشه قشنگ حس میکنم پشت لبش سبز شده ولی بلوغش هنوز شروع نشده 

چون موی پشت لبش هنوز نازک‌‌ برا بلوغ ضخیم تر و سیاه میشن 

اگه نگرانی به یه متخصص اطفال نشون بده اگه متخصص اطفال شک‌ کنه حتما آزمایشات لازم رو می‌نویسه و میگه ...

همونم باید یه بهانه جور کنم و ببرمش چون شوهرم واقعا وسواس داره انگار که بخوام بچه هامو ببرم دکتر.

ولی خیلی ممنونم ازتون که باهام حرف زدین. بچه ی شما الان چند سالشه؟

پس حتما بخاطر پر مو بودنش ببین پسر من الان ۱۱ سالشه قشنگ حس میکنم پشت لبش سبز شده ولی بلوغش هنوز شرو ...

بچه ی من خیلی کوچیکه تا دو سه سال دیگه هم طول بکشه که بالغ بشه بازم خیلی زوده. واقعا دارم سکته میکنم و میشینم برا خودم گریه میکنم از بس شوهرم همراهی نمیکنه

غدد فوق کلیوی یعنی چی؟ چه مشکل یا بیماریه؟

غدد فوق کلیوی قبل بلوغ شروع به فعالیت می‌کنن که باعث میشه موی زاید زودتر رشد کنه ، بیماری نیست ولی برا بعضی بچه‌ها باید کنترل بشه 

من هم دخترم و پسرم‌ رشد موی زاید داشتن اما آزمایشات نرمال بود و چیز خاصی نبود

همونم باید یه بهانه جور کنم و ببرمش چون شوهرم واقعا وسواس داره انگار که بخوام بچه هامو ببرم دکتر.ولی ...

پسرم الان ۱۱ سال و ۴ ماهشه‌

بهش نگو به یه بهانه‌ی برو که دلت آروم بگیره 

نگرانیت رو درک میکنم عزیزم