من واقعا نگران بلوغ زود رس پسرم هستم هر کسی هر تجربه ای داره بهم بگه . هم از علائم بلوغی که در پسر وجود داره بگین چی هست و هم تجربه ی کسایی که از آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس دارین لطفا دریغ نکنید.
سلام پسرت مگه چند سالشه پسر من ۱۰ سالگی رشد موی زاید داشت قسمت آلت تناسلی بردم غدد آزمایش بلوغ انجام ...
سلام عزیزم پسر من فقط شش سالشه ولی هم موی زائد نازک قسمت آلت تناسلی داره هم یه کم پشت لبش موهاش بلند و یه کم سیاه شده. واقعا نگرانم نمیدونم چکار کنم. شوهرم اصلا همراهی نمیکنه ببرمش دکتر غدد. میگه چرت و پرت میگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
موی نازک نشانه بلوغ نیست شاید پر مو هستش و اینکه بچههای پسر همه پشت لبشون یکمی مو دارن
آخه به همه ی بچه ها توجه میکنم ولی واقعا پشت لبش موهاش بلند شده. بدنش هم کلا موهاش زیاد شده. به قسمت آلتش هم دقت کردم کمی موهای نازک ولی یه کم بلند داره. ولی پشت لبش واقعا نگرانم کرده. زیر بغلش ولی چیزی نیست
پس حتما بخاطر پر مو بودنش ببین پسر من الان ۱۱ سالشه قشنگ حس میکنم پشت لبش سبز شده ولی بلوغش هنوز شرو ...
بچه ی من خیلی کوچیکه تا دو سه سال دیگه هم طول بکشه که بالغ بشه بازم خیلی زوده. واقعا دارم سکته میکنم و میشینم برا خودم گریه میکنم از بس شوهرم همراهی نمیکنه