2777
2789

دیروز من وبرادرم وزنش رفتیم یجایی بعد آدرس جایی که میرفتیم باید زنگ میزدیم از طرف میپرسیدیم زنگ زدم به طرف آدرس خواستم فک کردم خانومه دیدم آقاس بعد به فارسی صحبت کردم ماگیلکیم اکثرجاها گیلکی میحرفیم ولی خودم توبانک یا دانشگا یا تلفنی باآدمای غریبه فارسی حرف میزنم خب زبان رسمی ماس دیگ بحث کلاس واینام نیس تاقط کردم زن برادرم گف چرافارسی حرفیدیا که گیلکی حرف بزنا دیگ این دیگ فارسی حرف زدن نمیخادا که..یجوری گف بهم برخورد ..انگار جنایت کردم یا مثلا عشوه اومدم تامخ طرفو بزنم ..اصن به اون چه ?من جواب ندادم 

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عربم ولی خوب جاهای رسمی و تلفنی فارسی صحبت میکنم .. تو خونه هم زیاد فارسی صحبت میکنیم.. اصلا بعض ...

اون یجوری واکنش نشون داد انگار دارم گناه میکنما ..خیلی جاها بد رفتار کرده خواستم جوابشو بدم اما هیچی نگفتم 12سال ازم بزرگتره 

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
اون یجوری واکنش نشون داد انگار دارم گناه میکنما ..خیلی جاها بد رفتار کرده خواستم جوابشو بدم اما هیچی ...

محلش نده بگو من خودم بلدم چجور رفتار کنم تو جامعه هروقت نیاز به نظر بقیه داشتم ازت میپرسم ک مبادا ناراحت نشی