2777
2789

خانوما دخترم و دو هفتس از پوشک گرفتم ادرارش و سریع یاد گرفت و اصلا خودشو خیس نمیکنه ولی از مدفوعش میترسه دو روز سه روز مدفوع نمیکنه اصلا اونروز از بس که مدفوع نکرده بود اشتهاشم خیلی کم شده ولی همون یذره چیزی ام ک خورده بود اورد بالا.... خیلیییی اذیته گریه میکنه گریه میکنه تا از حال میره ولی نمیزاره مدفوعش بیاد چندبار حتی شیاف هم استفاده کردم ولی اثر نداره  

توروخدا راهنماییم کنید من چیکار کنم

بچه من نزدیک ۴ سالشه . جیش رو میره دستشویی .

اما پی پی رو نه ‌. پوشک میکنم .‌نمیره کلا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش همینن . فقط بدون این روزها طرز برخوردت با بچه خیلی مهمه چون این قضیه ترس از مدفوع منشا یکسری آسیبهای بزرکسالی هست. شاید خنده دار باشه ولی هست...

دختر منم همینجور بود خیلی عادی جلوش برخورد کردم... با پیپی جلوش شوخی میکردم ، با پیپی صحبت میکردم میگفتم سلااام پیپی جون  خوش اومدی   دیگه برو خونتون (فاضلاب)...  

دیگه کم کم دخترم  رفتار من با پیپی رو دید و ترسش ریخت . یوقت رفتم دستشویی دیدم پیپیش افتاده یکطرف . و پخش و پلا...بجای وای و ووی ، شرو کردم به خندیدن و گفتم وای پیپی پس چرا راه افتادی برای خودت ت  دسشویی؟؟؟ خلاصه تمام تلاشت رو با رفتار باید بکنی.  هی بگی ترس نداره فایده نداره. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
یه موقع ادرارش هم یادش نره بعد هی خودشو خیس کنه

نه پسر منکه یادش نمی‌رفت اصلا 

فقط موقع مدفوع میومد زود میگفت اَه دارم زود پوشک میکردم بعدم که تموم شد میشستمش و میرفت تا دفعه ی دیگه 

من کلا مرحله به مرحله از پوشک گرفتم پسر بزرگمو 

بیرون رفتنی،دستشویی بزرگ،موقع خواب شب 

اینارو دونه دونه جلو رفتم از سه سالگی به بعد هم حتی یکبارم خودشو حتی شبا خیس نکرده

ولی متاسفانه برا پسر کوچیکم زود از پوشک گرفتم شب ادراری گرفت 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰