2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر یا پسر؟چندسالشهالبته بچه ندارم ولی میتونم راهنمایی کنم🤕تقریبا بغیر از کلاسای هنری،تو بقیه تجرب ...

دختر ۹ سال

دختر خودم نیست منم تجربه ندارم 😅

ممنون میشم

دختر ۹ سالدختر خودم نیست منم تجربه ندارم 😅ممنون میشم

شنا بنظرم بهترین گزینه ست

من خودم از 9سالگی شروع کردم،میتونه از الان برای اموزش شروع کنه،بعد به صورت حرفه ای دنبال کنه برای مربیگری و غریق نجاتی و کسب درامد،و هم اینکه چون تو سن رشده قدش بلند میشه و اندامش فرم خوبی میگیره

دوم در کنارش فوتبالم کار میکردم،چون از بچگی خوشم میومد،ولی خب باید ببینید علاقه داره یا نه،چون معمولا دخترا کمتر علاقه دارن به فوتبال

والیبال و بسکتبالم هست ،ولی انتظار یهویی پیشرفت کردن نداشته باشه..زمان میبیره،ولی اگه حرفه ای بشه عالیه

کلاسای رزمی هم خیلی جای پیشرفت داره،کاراته مناسبتره

شطرنج هم میتونه براش جالب باشه اگه اهل تفکره

کلاسای درسیم میتونید برای چرتکه صبت نامش کنید ،برای سالای ایندش خیلی بدرد میخوره

اگه به موسیقی و ساز زدنم علاقه داره ،اوناهم هستن

:)

شنا بنظرم بهترین گزینه ستمن خودم از 9سالگی شروع کردم،میتونه از الان برای اموزش شروع کنه،بعد به صورت ...

خیلی ممنونم از توضیحاتت عزیزم 

من خودم پیشنهادم بسکتبال هست 

میگم شنا عفونت و اینا نگرفتین؟ 

خیلی ممنونم از توضیحاتت عزیزم من خودم پیشنهادم بسکتبال هست میگم شنا عفونت و اینا نگرفتین؟

خواهش میکنم

اره بستکبال خیلی خوبه،رو قدشم تاثیر داره

ولی شنا برای 9سالگی بهتر میتونه باشه

من 9ساله کار میکنم ،اگه خود فرد بهداشتشو رعایت کنه مشکلی پیش نمیاد

لبه استخر و رو زمینم نباید بشینه

مایوش رو بشوره

بعد استخرم حتما تو خونه دوش بگیره 

:)