2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون 2 الی 3 ساله

75 بازدید | 5 پست

سلام 

چون نمیاید قسم دادم ...

بچه ها من دخترم 2/5 سالشه بردم چشم پزشکی که بهداشت زنگ زده بودن نگاه کرد گفت چشم راستش مشکوکه امروز بردم یجا دیگه گفت هر دوتاش ضعیفه😔

خیلی ناراحتم 

شما بچه هاتون بردید معاینه؟ کسی مشکل مشابه داشته؟،

گفت یکسال دیگه دوباره بیار

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

تاحالا نبردم اصلا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

کسی نیستتت؟!!!!

خدارو شکر زیاد نمیام تو این سایت چند ماه یبار ی تاپیک میزنم هسکشی نمیاد ولی  تاپیکای خاله زنکی پرههههه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاحالا نبردم اصلا

چند سالشه بچت؟

چند سالشه بچت؟

یه ۲ونیم دارم یه ۵ونیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜