shamimjjjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 843 عنوان مشکل دریچه های قلب 145 بازدید | 21 پست دوستان مادرم دریچه های قلبش مشکل داره و یکی از دریچه هاش نارسایی متوسط داره . من دارم سکته میکنم از ترس . آیا همچین تجربه ای داشتین ؟ من دیشب نتونستم بخوابم و استرس شدید دارم . 1403/04/10 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamimjjjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 843 ۳تا شما کدوم دربچه هست؟ مامان من ۴ تاست . تروخدا چند ساله دارین ؟ مشکلی ایجاد میکنه ؟ علتش چیه ؟
گلپری72 عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1088 مامان من ۴ تاست . تروخدا چند ساله دارین ؟ مشکلی ایجاد میکنه ؟ علتش چیه ؟ شما که گفتین یدونشونه دوتاشون برای من نارسایی متوسطه یکیشون تنگی شدید من از بچگی داشتم نترس بابا ۳۰سالمه اذیتم نیستم
shamimjjjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 843 شما که گفتین یدونشونه دوتاشون برای من نارسایی متوسطه یکیشون تنگی شدید من از بچگی داشتم نترس بابا ۳۰س ... نه ۴ تاش مشکل داره . بقیه خفیفه ، یکی متوسطه . از سال پیش تا الان پیشرفت کرده . علت پیشرفتش چیه ؟
گلپری72 عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1088 نه ۴ تاش مشکل داره . بقیه خفیفه ، یکی متوسطه . از سال پیش تا الان پیشرفت کرده . علت پیشرفتش چیه ؟ دکتر چی گفته؟ عفونت گلو دندون تاثیر میزاره گشادن؟منو یبار عمل کردن یبار بالن زدن مال من تنگه آخه
shamimjjjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 843 دکتر چی گفته؟ عفونت گلو دندون تاثیر میزاره گشادن؟منو یبار عمل کردن یبار بالن زدن مال من تنگه آخه نارسایی ندارین ؟ نه دندوناش که مصنوعیه بیشتر . فقط یه چندتا دندون خودشه . شما نارسایی متوسط هم دارین ؟ دز چه زمانی؟
shamimjjjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 843 دکتر چی گفته؟ عفونت گلو دندون تاثیر میزاره گشادن؟منو یبار عمل کردن یبار بالن زدن مال من تنگه آخه هر چند وقت گفتن بیاین چکاپ برای قلب؟
گلپری72 عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1088 نارسایی ندارین ؟ نه دندوناش که مصنوعیه بیشتر . فقط یه چندتا دندون خودشه . شما نارسایی متوسط هم دارین ... من از اول زندگیم داشتم اره دوتاش متوسطه یکیش شدیده مشکل من مادرزادی بوده تو فکر نباش هیچ چیز مهمی نیست
shamimjjjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 843 من از اول زندگیم داشتم اره دوتاش متوسطه یکیش شدیده مشکل من مادرزادی بوده تو فکر نباش هیچ چیز مهمی نی ... اخه از سال پیش تا الان از خفیف یکیش تبدیل شده به متوسط . باور کن دیشب خودم داشتم سکته میکردم . تا صبح راه رفتم توو خوونه . دارم دیوونه میشم