2777
2789
عنوان

مشکل دریچه های قلب

143 بازدید | 21 پست

دوستان مادرم دریچه های قلبش مشکل داره و یکی از دریچه هاش نارسایی متوسط داره . من دارم سکته میکنم از ترس . آیا همچین تجربه ای داشتین ؟ من دیشب نتونستم بخوابم و استرس شدید دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من ۴ تاست . تروخدا چند ساله دارین ؟ مشکلی ایجاد میکنه ؟ علتش چیه ؟

شما که گفتین یدونشونه 

دوتاشون برای من نارسایی متوسطه یکیشون تنگی شدید 

من از بچگی داشتم نترس بابا ۳۰سالمه اذیتم نیستم

شما که گفتین یدونشونه دوتاشون برای من نارسایی متوسطه یکیشون تنگی شدید من از بچگی داشتم نترس بابا ۳۰س ...

نه ۴ تاش مشکل داره . بقیه خفیفه ، یکی متوسطه . از سال پیش تا الان پیشرفت کرده . علت پیشرفتش چیه ؟

نه ۴ تاش مشکل داره . بقیه خفیفه ، یکی متوسطه . از سال پیش تا الان پیشرفت کرده . علت پیشرفتش چیه ؟

دکتر چی گفته؟ عفونت گلو دندون تاثیر میزاره 

گشادن؟

منو یبار عمل کردن یبار بالن زدن مال من تنگه آخه

دکتر چی گفته؟ عفونت گلو دندون تاثیر میزاره گشادن؟منو یبار عمل کردن یبار بالن زدن مال من تنگه آخه

نارسایی ندارین ؟ نه دندوناش که مصنوعیه بیشتر . فقط یه چندتا دندون خودشه . شما نارسایی متوسط هم دارین ؟ دز چه زمانی؟

نارسایی ندارین ؟ نه دندوناش که مصنوعیه بیشتر . فقط یه چندتا دندون خودشه . شما نارسایی متوسط هم دارین ...

من از اول زندگیم داشتم اره دوتاش متوسطه یکیش شدیده مشکل من مادرزادی بوده 

تو فکر نباش هیچ چیز مهمی نیست

من از اول زندگیم داشتم اره دوتاش متوسطه یکیش شدیده مشکل من مادرزادی بوده تو فکر نباش هیچ چیز مهمی نی ...

اخه از سال پیش تا الان از خفیف یکیش تبدیل شده به متوسط . باور کن دیشب خودم داشتم سکته میکردم . تا صبح راه رفتم توو خوونه . دارم دیوونه میشم