2777
2789
عنوان

رابطه با پسری ک زن و بچه داشت😑😔

6306 بازدید | 165 پست

سلام اگه تاپیک های چند روز قبلمو دیده باشین گفتم ک چ اتفاقی افتاده بود ولسم درگیر داستانی شده بودم ک طرف میگفت من قصدم ازدواجه و زن و بچه نگو داشته

از اون لحظه ک فهمیدم قضیه از چ قراره کات کردم همه چیو

الان همش فکر میکنم میگم وای خیلی وضعش خوب بود ینی برا زنش چیکار میکنه کجاها میرن چجوری بهش محبت میکنه باهاش میره میاد

همش دارم حسرت زندگیشو میخورم 

ولی خو من فقط یه گزینه بودم براای اون اقا ینی غیراز منم با کسای دیگه ای بوده 

با همه این وجود همش حسرت زندگیه زنشو میخورم میگم کاش شوهز منم این بود

انقد قشنگ میتونست دلبری کنه محبت کنه 

همش میخاست خرج کنه واسم هیچوقت ولی من اجازه ندادم نخواستم فکر کنه ب پوله اون نیازی دارم😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که زندگی اون زن رو خراب نکردی

و نرفتی وسط زندگیشون یعنی انسانیت.

امیدوارم خدا یکی بهترشو قسمتت کنه

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

حسرت زندگیشو میخوری؟؟؟ 

باید به عقلت شک کرد 

چون اگه اون زن بیچاره جای حسرت داشت گیر که خائن نمیفتاد 

باید دلت بسوزه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مبادا دوباره وارد همچین زندگی هایی بشی خدا یجوری میزنه که نفهمی از کجا خوردی از فکرت بنداز بیرون مرتیکه حال بهم زنو

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛