sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 عنوان کسی هست دندون عقل کشیده باشه 208 بازدید | 32 پست خانما من اولین بارمه دندون کشیدم اونم دندون عقل.یکساعت پیش کشیدم هنوز خونریزی داره.دکتر هیچی از مراقبت بعدش نگفت چبکارکنم خونریزیش بند بیاد من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم! 1403/04/10 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharrr70 عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 5397 بعد از کشیدن دندون،اون گاز استریل رو باید حداقل یه ساعت گاز بگیری و اصلا تف نکنیخون ها رو تف نکنقورت بده
ماهورا1371 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1393 من کشیدمبستنی باید بخوریفقط بعد دو روز چک کن عفونت نکنهمن عفونت کرد دارو خوردمیک پک میگذارن خون جمع میکنه میندازی ش بیرون بعد یک ساعت
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 بعد از کشیدن دندون،اون گاز استریل رو باید حداقل یه ساعت گاز بگیری و اصلا تف نکنیخون ها رو تف نکنقورت ... ای وای گاز استریله رو عوق می زدم انداختم رفت من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 منم تا چندین ساعت خونریزی داشتمطبیعیهگاز استریل خوبه که روش باشه اما من نمیتونم نگه دارم سریع در میارمش که خیلی خوب نیستمایعات سرد خیلی خوبه بخوریبستنی هم خوبهمن خودم آب سرد که میخورم سمت همون دندونم نگه میداشتم دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 من کشیدمبستنی باید بخوریفقط بعد دو روز چک کن عفونت نکنهمن عفونت کرد دارو خوردمیک پک میگذارن خون جمع ... اره نمیدونستم باید یساعت نگه دارم برداشتم اونو من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
مهلا۷۲۷۲۷۲ عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4056 من دیروز جراحی کردمچطور مراقبتاش رو نگفتناولا این که اب دهنت رو تف نکنفقط قورتش بده
saharrr70 عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 5397 ای وای گاز استریله رو عوق می زدم انداختم رفت منم دندون عقل کشیدم چند سال پیش.دکتر گفته بود گاز استریل رو باید گاز بگیری و تف نکنی.خون ها رو هم قورت بده.من تا دو ساعت فشار میدادم با فکم و اصلا تف نمیکردم.زود خونش بند میومد.و بعدش هم نباید غذای داغ بخوری
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 منم تا چندین ساعت خونریزی داشتمطبیعیهگاز استریل خوبه که روش باشه اما من نمیتونم نگه دارم سریع در میا ... اره منم تا گذاشت حالت تهوع گرفتم رسیدم خونه زود برداشتمممنون عزیزم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
ماهورا1371 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1393 اره نمیدونستم باید یساعت نگه دارم برداشتم اونو پنبه بگذاری میچسبه به لثهبنظرم یک تیکه از پارچه تمییز دستمال عینک قیچی کن بگذار روش خون بند بیادتمییز باشه
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 اره منم تا گذاشت حالت تهوع گرفتم رسیدم خونه زود برداشتمممنون عزیزم ایشالا زودتر خوب میشه نگران نباشعزیزمی دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 من دیروز جراحی کردمچطور مراقبتاش رو نگفتناولا این که اب دهنت رو تف نکنفقط قورتش بده اره شلوغ بود تا کشید من پاشدم یکی دیگه اومد ممنون عزیزم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 کشیدین یا جراحی هم داشتین؟ کشید جراحی نداشتم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 منم دندون عقل کشیدم چند سال پیش.دکتر گفته بود گاز استریل رو باید گاز بگیری و تف نکنی.خون ها رو هم قو ... ممنون عزیزم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!