2777
2789
عنوان

کسی هست دندون عقل کشیده باشه

208 بازدید | 32 پست

خانما من اولین بارمه دندون کشیدم اونم دندون عقل.

یکساعت پیش کشیدم هنوز خونریزی داره.

دکتر هیچی از مراقبت بعدش نگفت 

چبکارکنم خونریزیش بند بیاد

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از کشیدن دندون،اون گاز استریل رو باید حداقل یه ساعت گاز بگیری و اصلا تف نکنیخون ها رو تف نکنقورت ...

ای وای گاز استریله رو عوق می زدم انداختم رفت

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

منم تا چندین ساعت خونریزی داشتم

طبیعیه

گاز استریل خوبه که روش باشه اما من نمیتونم نگه دارم سریع در میارمش که خیلی خوب نیست

مایعات سرد خیلی خوبه بخوری

بستنی هم خوبه

من خودم آب سرد که میخورم سمت همون دندونم نگه میداشتم

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
من کشیدمبستنی باید بخوریفقط بعد دو روز چک کن عفونت نکنهمن عفونت کرد دارو خوردمیک پک میگذارن خون جمع ...

اره نمی‌دونستم باید یساعت نگه دارم برداشتم اونو

ای وای گاز استریله رو عوق می زدم انداختم رفت

منم دندون عقل کشیدم چند سال پیش.دکتر گفته بود گاز استریل رو باید گاز بگیری و تف نکنی.خون ها رو هم قورت بده.

من تا دو ساعت فشار میدادم با فکم و اصلا تف نمیکردم.زود خونش بند میومد.

و بعدش هم نباید غذای داغ بخوری

منم تا چندین ساعت خونریزی داشتمطبیعیهگاز استریل خوبه که روش باشه اما من نمیتونم نگه دارم سریع در میا ...

اره منم تا گذاشت حالت تهوع گرفتم رسیدم خونه زود برداشتم

ممنون عزیزم

اره منم تا گذاشت حالت تهوع گرفتم رسیدم خونه زود برداشتمممنون عزیزم

ایشالا زودتر خوب میشه نگران نباش

عزیزمی  

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
من دیروز جراحی کردمچطور مراقبتاش رو نگفتناولا این که اب دهنت رو تف نکنفقط قورتش بده

اره شلوغ بود تا کشید من پاشدم یکی دیگه اومد 

ممنون عزیزم

کشیدین یا جراحی هم داشتین؟

کشید 

جراحی نداشتم

منم دندون عقل کشیدم چند سال پیش.دکتر گفته بود گاز استریل رو باید گاز بگیری و تف نکنی.خون ها رو هم قو ...

ممنون عزیزم