2777
2789

@niniyar_3  

@niniyar_1  

سلام. من تا مدتی نمیتونستم وارد حساب کاربریم بشم و الان که میتونم وارد بشم تمام تاپیکام حذف شده و نام کاربریم عوض شده و نام مناسبی نیست. آیا هک شدم یا اینکه کار نی نی یاره؟ دلیلش چیه؟ 

نگید رمزمو کسی پیدا کرده چون فرضا پیدا کرده باشه چطور نام کاربریم رو عوض کرده؟ و همه فعالیت هام رو حذف کرده همچنین تاپیک هارو

نام کاربری رو نمیشه اوض کردکه مگر اینکه چیزبدی باشه وزیر۲۰تاپست داشته باشی

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

سلام مطمئنید که با همین کاربری بودید؟ چون اگر حذف شده باشه باید داخل پنل کاربری تون باشه اما هیچ تاپیکی نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نام کاربری رو نمیشه اوض کردکه مگر اینکه چیزبدی باشه وزیر۲۰تاپست داشته باشی

من از قوانین نی نی سایت سر در نمیارم خیلی زیاده. امکانش هست که یکی گزارش زده باشه و تاپیکام حذف شده باشه و نی نی یار یه اسم نا مناسب گذاشته باشه که بعدا بتونم تغییرش بدم؟

من از قوانین نی نی سایت سر در نمیارم خیلی زیاده. امکانش هست که یکی گزارش زده باشه و تاپیکام حذف شده ...

نه همچین چیزی ممکن نیست

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

سلام مطمئنید که با همین کاربری بودید؟ چون اگر حذف شده باشه باید داخل پنل کاربری تون باشه اما هیچ تاپ ...

نه تاپیکی دارم و نه فعالیتی. تاریخ عضویتم فروردین1401 هست. ازون موقع نباید فعالیتی داشته باشم؟صلا صفر شده همه چیز. نام کاربریم چطور عوض شده؟ الان کی مطلع هست که جواب من رو بده. واقعا حس نا امنی ایجاد شده برام

نه تاپیکی دارم و نه فعالیتی. تاریخ عضویتم فروردین1401 هست. ازون موقع نباید فعالیتی داشته باشم؟صلا صف ...

شماره رو‌اشتباه وارد میکردید با شماره ای که براتون ارسال شد وارد کاربری بشید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت