2777
2789

ن ولی شنیدم

حواست باشه عادت نککنی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تورو خدا.خیلی چاق شدم بعد از زایمانم دارم افسردگی میگیرم

بقران میترسم بگم برات ضرر داشته باشه بعد قیمتشم ی تومنه ارزون نیس ی وقت نتونی بخوری پول تو ریختی دور

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

اگه چاقیت از پرخوریه عصبیه آره منم ۸ کیلو باهاش کم کردم اما بعد یه مدت بدنت به قرصا عادت میکنه دیگه جواب نمیده و کم کم پرخوری بیخیالی میگیری😅

منظورم اینه که از غذت خوردن لذت میبری و هیچ نگران چاق شدنت نیستی و در اصل اون موقع دیگه چاق و لاغری برات مهم نیس . که بخاط. مصرف قرصاص آدم رو بیخیال میکنن😅

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
بگو تورو خدا.خیلی چاق شدم بعد از زایمانم دارم افسردگی میگیرم

بچه شیر میدی ؟؟؟؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
بقران میترسم بگم برات ضرر داشته باشه بعد قیمتشم ی تومنه ارزون نیس ی وقت نتونی بخوری پول تو ریختی دور

مخصوص لاغریه؟پودر اسلیم لست و قرص لاغری ابستاپ هم خوردم زیاد تغییر نکردم

فلوکستین لاغر نمیکنه که😑

برا کسایی که پرخوری عصبی دارن چرا لاغر میکنه

مخصوص لاغریه؟پودر اسلیم لست و قرص لاغری ابستاپ هم خوردم زیاد تغییر نکردم

اتفافا اسلیم لست ۱ خوردم بی تاثیر بود 

قرص سی ال ای خوردم سردردداشتم لیپوخوردم خوب نبود کلی قرص من امتحان کردم این ی دونه انگار اجر خوردی انقد معده تومیبنده

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

من پرخوری عصبیم برطرف نشد

چه مدت خوردی ؟

فلوکستین ۲۰ نه ده چون ده ضعیفن