2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 21 پست
به خاطر اخلاق به خاطر تعهد

الکی به اخلاق نبندینش

کسی که زندگی مشترک خوبی نداره و تلاششو کرده ولی درست نشده کاملن حقشه طلاق بگیره، مخصوصن اگه بچه نداره 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا میگفتم سه تا بچه میارم الان میبینم توانشو ندارم همین یکی کافیه😓فک میکنم اگه سه تا بچه میاوردم راهی تیمارستان میشدم یا اینکه تا پیر میشدیم کلفتی شوهر و بچرو میکردم عمری که میرفت و من نه تفریحی نه کاری

بازم نظرم شاید عوض شه بچم فعلا یک سالشه زیاد اذیت میکنه

خب پس این طرز فکرت نیست شما چون زندگیت متاسفانه رو به راه نیست بچه نمیخای که اونم باردار بودی سقط شده شاید میخای خودتو دلداری بدی ولی در کل حالا که قصدت موندن تو اون زندگی نیست سعی کن دیگه حامله نشی یه موجود بی گناهو وارد این زندگی نکن.رو موقعیت ازدواج دوباره خودتم تاثیر میزاره 

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              
عزیزم شما مشکل از خودتو و همسرت هست .... اگر نه ی زندگی شاد و خوشبخت چرا توش بچه نباشه ؟؟؟ من خودم ب ...

عالیه عزیزم. به نظر منم استارتر می تونست به شکل دیگه ای جمع بندی کنه که وقتی انتخابت اشتباست، بچه دار شدن اشتباه تره.... 

ولی خود بچه به قشنگ شدن زندگی کمک می کنه وقتی پدر و مادر یه دل و مهربون باشن و امکانات رو بتونن واسه آینده بچه فراهم کنن. 

من امروز از صبح که بی بی چک منفی دیدم توی شوک هستم و حی می کنم توان ادامه دادن ندارم. واقعا تنها چیزی که می تونه به زندگی من الان رنگ بده، بچه ست.. 

لطفا برای منم دعا کنید