2777
2789

من دختری ۲۰ ساله هستم که قبلا ازدواجم بایت اینکه،فردی به نامزد سابقم ریکورد ویدئو کالمون رو نشون داده بود(من لباس مناسبی نداشتم)،بهم خورد.

اون ریکورد از سما اون فرد برای من تهدید محسوب میشه،

من نمیدونم اون فرد الان هم اون فیلمو داره یا نه ولی این فیلم برای ۴ سال پیشه،

من هیچ مدرکی ندارم و نمیخوامم خانوادم بفهمه 

و الان حتی نمیدونم چیکار کنم خیالم آسوده باشه.

ممنون میشم ازتون که لطف کنید و راهنماییم کنید.

کمک خیلی بزرگی مبکنید بهم

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

آدمی رو توی زندگیت در آینده انتخاب کن که متوجه اشتباهی که کردی بشه تنها راهش همینه 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی هست تو اینستا گرام ک رایگان کلیپ وعکس های اینجوری رو پاک میکنه ..والا دیگ نمیدونم درست یا ‌غلطشو

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

دوست من رفت شکایت کرد اصلا خونوادش نفهمیدن طرفو به گه خوردن انداخت

دمش گرم 

میدونی چند وقت درگیر بود؟

اصلا این دختر از کحا باید اثبات کنه که فیلمو اون اقا داره پخش میکنه؟  

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم نامزدیت بهم خورد ولی از اون شخص هیچ شکایتی نکردید؟؟؟همون موقع باید میرفتی شکایت میکردی

هیچ مدرکی ندارم هیچی 

پلیس فتا شکایت کن

ساکن محیط کوچیکم همه همو میشناسن در ضمن اصلا فکر نکنم پلیس فتایی باشه اینجا تو شهرمون

یکی هست تو اینستا گرام ک رایگان کلیپ وعکس های اینجوری رو پاک میکنه ..والا دیگ نمیدونم درست یا ‌غلطشو

میلاد

نه الکیه